Andželīnas Džolijas Oskaru kleita nebija nozagta.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lūgums atdot it kā nozagto aktrises Andželīnas Džolijas Oskaru ceremonijai paredzēto tērpu izrādījies dīvains joks. Turklāt zvaigzne nemaz nepazīst vīrieti, kas apgalvo, ka esot tā dizaina autors.

Neilgi pirms 23. marta cermonijas tika ziņots, ka Džolijai nozagta pieguloša korsetkleita, kas maksājot 4500 ASV dolāru un kuras autors esot Skots Henšals. Zādzība it kā notikusi Londonā pirms aktrises došanās uz Losandželosu. Henšals, kurš apgalvoja, ka kleita nozagta no viņa BMW Londonas Naitsbridžas rajonā, pat solīja atlīdzību par kleitas atdošanu. "Kolekcijā bija 20 tērpi, no kuriem tagad deviņi krāšņākie ir zuduši. Man nav iespējams tik īsā laika sprīdī izgatavot jaunu kleitu Andželīnai," sūrojās dizainers. Savukārt kāds tuvs Džolijas paziņa pastāstījis amerikāņu žurnālam "U.S. Weekly", ka aktrise nepazīst Henšalu un nav pasūtījusi viņam tērpu. Īstenībā filmas "Kapeņu izlaupītāja" zvaigznes Oskaru tērpa autors ir slavenais dizainers Džordžo Armani. Beigu beigās viss tracis par tērpiem izrādījās lieks, jo Džolija izlēma Oskaru pasniegšanā nepiedalīties - viņasprāt, Irākas kara dēļ tas būtu "nepiedienīgi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu