t.A.T.u. noslēpumi . (57)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

t.A.T.u. jau iekļuvušas šovbiznesa vēsturē kā pirmā krievu popgrupa, kas nokļuvusi Lielbritānijas mūzikas hitparāžu galvgalī ("All The Things She Said" pirmajā vietā noturējās trīs nedēļas). Viņas nav lesbietes, lai gan skūpstās uz skatuves. Viņas ir bērnības draudzenes, kuras steidz izbaudīt savas pēkšņās slavas augļus.

Jūlija Volkova (mazā melnā) dzimusi 1985. gada 20. februārī, gribējusi kļūt par daiļslidotāju, dievina "BMW" markas automašīnas, pārāk bieži lieto vārdu "nereāli", lai gan pārliecināta, ka nekā nereāla dzīvē nav. Ļena Katina (rudā) dzimusi 1984. gada 4. oktobrī, trenējusies mākslas vingrošanā, patīk pārlasīt Dostojevski, raksta dzejoļus, tic Dievam un regulāri apmeklē baznīcu. Meiteņu panākumu pamatā neapšaubāmi ir viņu skatuviskais tēls. Nepilngadīgas lesbietes bija pietiekami šokējoši, lai uzmanību grupai pievērstu ne tikai daudz pieredzējusī Krievijas publika, bet arī Rietumu melomāni. Projekta t.A.T.u. idejiskais tēvs un galvenais virzītājspēks ir producents Ivans Šapovalovs (36), pēc profesijas bērnu psihiatrs, vairākus gadus strādājis reklāmas un sabiedrisko attiecību lauciņā. Draugs no Piemaskavas ciema Viendzimuma mīlestības popularizācija izrādījās komerciāli veiksmīga, lai arī sākumā bijušas lielas problēmas. Meitenes nekādi nav varējušas iejusties lomā, un pirmie publiskie skūpsti bijuši neveikli. Ne mazāk skandaloza kā Juļas un Ļenas skatuves tēls ir meiteņu intīmā dzīve. Meitenes savulaik satikušās ar diviem krievu zēnu grupas Smash puišiem. Šī zēnu grupa uzvarēja pērn Jūrmalā notikušajā konkursā Jaunais vilnis. Draudzība gan neesot bijusi ilga, jo zēniem riebies lesbiešu imidžs. Tā kā meitenes arī nav uz muti kritušas, pārīši pēc vairākiem publiskiem skandāliņiem izšķīrās. Pilnīgi droši ir zināms, ka Jūlijas pirmā lielā mīlestība Antons dzīvojis meitenes vecvecāku ciemā Piemaskavā. Abi bieži redzēti sadevušies rokās staigājam gar vietējo klubu. Kad puisi iesaukuši armijā, attiecības pārtrūkušas. Juļa ir greizsirdīga Jūlija savulaik bijusi ārkārtīgi greizsirdīga uz Ivana Šapovalova sievietēm. Grupas bijusī producente reiz stāstīja, ka meitene, uzzinājusi, ka Ivans pavada nakti kopā šo sievieti, mēģināja ielauzties viesnīcas numuriņā. Tas viņai neizdevās, taču vēl stundu Juļa aurojusi aiz durvīm. Pašreizējais Jūlijas puisis Deniss agrāk strādājis par striptīza dejotāju elitārā Maskavas klubā. Viņš gan bijis spiests no darba aiziet, jo pēc iepazīšanās ar t.A.T.u. solisti ļoti pieņēmies svarā. Savukārt Ļenas pašreizējais draugs stāstījis, ka meitenei patīkot sekss trijatā – kopā ar vēl kādu meiteni. Bez t.A.T.u. Ļena ļoti mīlot savu mazo pusbrāli Vaņu, kurš dzīvojot Parīzē (tēvs izšķīries ar Ļenas māti un otrreiz aprecējis kādu franču modeli). Gan Jūlija, gan Ļena tīņu grupas sastāvā 90. gadu sākumā uzstājušās pirms Deivida Koperfīda un Fīlipa Kirkorova koncertiem. Ļenas mīļākais sporta veids ir badmintons. Jūlija māk spēlēt klavieres. Ļenai ir čau-čau šķirnes suns Blanka. Jūlija ir 1,55 metrus gara un sver 42 kilogramus. Ļena studē psiholoģiju.

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu