"Mumij Troļ" prezentēs jauno videoklipu viesnīcā "Latvija" . (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 21.februārī, populārā Krievijas grupa "Mumij Troļ" viesnīcas "Reval Hotel Latvia" otrajā stāvā prezentēs dziesmas "Dobroje utro, planeta" videoklipu, kas tapis Latvijas studijā "Vilks".

Kompānijā "A4" informēja, ka prezentācijas pasākumā ar apmēram pusstundu ilgu priekšnesumu uzstāsies grupa "Mumij Troļ" un tās līderis Iļja Lagutenko. Kā viesi uz skatuves kāps arī Ainars Mielavs, Linda Leen, "Jazz''n Tank". Pasākumā ne tikai demonstrēs jauno videoklipu, būs iespēja skatīt arī grupas pēdējās koncertturnejas "Meamuri turi" videožurnālu. Starpbrīdī tiks pasniegta torte, kas noformēta pēdējā "Mumij Troļ" albuma stilā. Turklāt notiks arī izsole, kurā tiks piedāvāti priekšmeti, kas redzami dziesmas "Dobroje utro, planeta" videoklipā. "Mumij Troļ" jaunajam videoklipam veltītais pasākums 21.februārī "Reval Hotel Latvia" sāksies plkst.20., bet turpināsies klubā "Hedonia 55", Dzirnavu ielā 55. Pasākuma biļetes, kas maksā 15 latus, pieejamas ierobežotā skaitā, un patlaban atlikušas tikai dažas. Par biļetēm interesēties vēl var kompānijā "A4".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu