Noskaidroti konkursa "Mis un Misters Latvija" finālisti.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursa "Mis un Misters Latvija 2003" finālā piedalīsies astoņas meitenes un astoņi puiši, kas tika noskaidroti pasākumā svētdienas vakarā kamerteātrī "Vernisāža".

Kā informēja konkursa režisors Zigmunds Līpiņš, konkursa finālā iekļuva Aleksejs Krasko no Daugavpils, Alīna Norvaškaite un Ingars Sviklis no Jelgavas, Simona Giela no Kuldīgas, Dace Brauna no Liepājas, Sandris Prostakovs no Madonas, Ingus Staltmanis, Sandija Sniķere un Artūrs Pudenko no Rīgas, Zita Resnā un Jānis Locs no Siguldas, Andris Gitendorfs no Talsiem, Inese Veikšāne un Sandijs Volinskis no Tukuma, Agnese Eiduka no Valmieras un Tatjana Orlova no Ventspils. Kopumā konkursa pusfinālā startēja 28 jaunieši no dažādiem Latvijas rajoniem - reģionālo konkursu uzvarētāji. Svētdienas vakarā konkursa dalībnieki un viņu atbalstītāji svinības turpināja naktsklubā "Voodoo". Šis bija jau 15.skaistumkonkurss. Pirmajā skaistumkonkursā "Mis Rīga ''88", ko organizēja firma "Forums", par Rīgas skaistuma karalieni kļuva Sintija Jenerte. Plānots, ka konkursa "Mis un Misters Latvija 2003" fināls notiks oktobrī Taizemē. Konkursa fināls šogad tiks rīkots sadarbībā ar tūrisma firmu "Kolumbs juniors". Šajā nedēļas nogalē notika arī konkursa "Mis un Misters Rīga 2003" atlases kārta, kurā pieteicās apmēram 60 jaunieši. Vasaras beigās finālisti - pieci jauniešu pāri televīzijas konkursā sacentīsies par iespēju nākamā gada sākumā piedalīties konkursā "Mis un Misters Latvija 2004".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu