Krievijā aptaujā par gada popmūzikas zvaigznēm un aktieriem dominē līdzšinējie favorīti. (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par vispopulārāko ārvalstu popmūzikas zvaigzni aizvadītajā gadā atzīta Madonna. Otrajā vietā ir Vitnija Hjūstone, trešajā vietā - Tina Tērnere, bet ceturtajā vietā - duets "Modern Talking".

Krievijā veiktajā aptaujā par 2002.gada populārākajām popmūzikas zvaigznēm un aktieriem nav īpašu pārsteigumu - kaimiņvalsts iedzīvotāji devuši priekšroku saviem līdzšinējiem favorītiem. Aptaujā ko veica kompānija "Gallup Media" pēc žurnāla "Sem dņej" pasūtījuma. Krievu valodā dziedošo izpildītāju popularitātes sarakstā pirmajā vietā ir grupa "Ļube", otrajā vietā - Sofija Rotaru, trešais - Aleksandrs Rozenbaums, bet ceturtā - Alla Pugačova. Kategorijā "Populārākās ārzemju kinozvaigznes" pirmajā vietā ir Šārona Stouna. Tālāk seko Brūss Villiss, Alēns Delons un Džūlija Robertsa. Krievu aktieru vidū visaugstākais reitings ir Aleksandram Abdulovam. Tālāk seko Aleksandrs Pankratovs - Čornijs, Oļegs Jankovskis un Dmitrijs Pevcovs. No krievu aktrisēm pirmajā vietā ir Jeļena Jakovļeva. Tālākajās vietās - Ļubova Poļiščuka, Gaļina Poļskiha, Larisa Udovičenko

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu