Internetā visvairāk meklētā ir Dženifera Lopesa. (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popdīva Britnija Spīrsa ir zaudējusi interneta karalienes kroni. Tagad par internetā visvairāk meklēto sievieti kļuvusi latīņamerikāņu zvaigzne Dženifera Lopesa.

Pērn interneta lietotāji visvairāk interesējušies par blondo amerikāņu dziedātāju Spīrsu, liecina interneta meklētāja "Google" apkopotie rezultāti. Viņas popularitāti uz laiku grāva 2001.septembra notikumi, jo šajā rudenī meklējamo vārdu ailītē visbiežāk tika minēts Osama bin Ladens, Afganistāna un Baltais nams. Savukārt šogad pasaulē populārākā izrādījusies Lopesa, kas nesen paziņojusi par saderināšanos ar Holivudas zvaigzni Benu Afleku. Vīriešu vidū visvairāk meklēšanas pieprasījumu internetā bijis par reperi Eminemu, aktieri Bredu Pitu un reperi Nelliju. No sportistiem cilvēkus visvairāk interesējis Anglijas futbola izlases kapteinis Deivids Bekhems, kurš pārspējis pat tenisisti Annu Kurņikovu. Taču Lielbritānijā interneta lietotāju vidū joprojām vispopulārākā ir un paliek Britnija. Viņai seko austrālietes Kailija Minoga un Holija Valensa. Britu interneta meklētāja lietotājus visvairāk interesējuši tādi vīrieši kā "Pop Idol" uzvarētājs Gerets Geitss, futbolists Bekhems un Eminems. Pasaulē visvairāk internetā meklētās sievietes - Dženifera Lopesa - Britnija Spīrsa - Šakira - Halija Berija - Dženifera Lova Hjūita Pasaulē visvairāk internetā meklētie vīrieši - Eminems - Breds Pits - Nellijs - "2pac" - Vins Dīzels

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu