Zoodārza ziemeļbrieži laipni sagaida pasaules galveno Ziemassvētku vecīti .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Rīgas Zooloģiskā dārza ziemeļbrieži laipni sagaidīja pasaules galveno Ziemassvētku vecīti - Santa Klausu. Ziemassvētku vecītis un viņa palīgi briežiem kā ciemakukuli atnesa Zoodārza darbinieku sarūpētās zaru slotiņas.

Zoodārza Informācijas daļas vadītājs Ingmārs Līdaka, kurš šodien izpildīja Zoodārza galvenā rūķa lomu, Santa Klausu un viņa sagaidītājus informēja, ka Rīgā dzīvojošajiem ziemeļbriežiem dzīve ir krietni labāka, jo viņi šeit tiek baroti ar gardām lietām, "kamēr viņu brāļiem Lapzemē pašiem sniegā jāmeklē ķērpji". Vienam Zoodārza ziemeļbriedim "pazuduši" ragi, tādēļ Līdaka visiem pastāstīja, ka šie dzīvnieki tieši Ziemassvētku laikā nomet vecos ragus. Santa Klauss šodien pie Zooloģiskā dārza ieejas iededza svētku egli, un šo mirkli ar sajūsmu sagaidīja vairāk nekā 100 Zoodārza lielo un mazo apmeklētāju. Pasaules galvenais Ziemassvētku vecītis ar zirga pajūgu devās nelielā ekskursijā pa Zoodārza teritoriju, īpaši priecājoties par jauno roņu māju. Santa Klauss uzslavēja Zoodārza direktoru, piebilstot, ka viņš, šķiet, šogad ir labi uzvedies un labi pastrādājis. Savas vizītes Zoodārzā noslēgumā Santa Klauss lielajam bērnu pūlim jautāja, vai viņi līdz svētkiem uzvedīsies labi, uz ko visi sanākušie korī atbildēja apstiprinoši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu