Ketrīna Zeta–Džonsa dara vīriešus trakus.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas zvaigzne Ketrīna Zeta–Džonsa sava mīļotā vīra Maikla Duglasa dēļ ir atteikusies no daudzmiljonu līguma ar lielāko amerikāņu sieviešu veļas firmu "Victoria’s Secret". Šī firma ir piedāvājusi aktrisei ne tikai demonstrēt apakšveļu, bet arī pašai izveidot savu dizaina līniju, taču viņa ir atraidījusi vilinošo piedāvājumu, ko tūlīt augstu novērtējis viņas vīrs — laimīgais Maikls mīļotajai uzdāvinājis ķeltu krustu ar sešiem briljantiem.

Viņas vārdu neviens nezināja līdz brīdim, kad jaunā sieviete duetā ar Antonio Banderasu nospēlēja lomu filmā "Zorro maska". Skaistuli ar mandeļkrāsas lielām acīm, kupliem matiem un fantastisko figūru atcerējās visi, un visiem likās, ka viņa ir īsta spāniete. Īstenībā viņa — Ketrīna Zeta–Džonsa — ir dzimusi Velsā, vienkāršā zvejnieku ģimenē. Mirklī, kad Antonio Baderass filmā ar zobenu pārgrieza viņas drēbes, atsedzot sievietes kailo augumu, arī aizsākās aktrises žilbinošā karjera. Vīrieši uz to reaģēja momentāni, it kā būtu saņēmuši sitienu ar strāvu. Maikls Duglass Ketrīnai seko kā torpēda "Es biju tik sajūsmināts, ka sāku viņai sekot kā torpēda," atzīstas slavenais aktieris Maikls Duglass. Tajā vakarā, kad viņi satikās, Maikls tā arī pateica: viņš vēloties būt Ketrīnas bērnu tēvs. Duglass visādi centās pievērst uzmanību, bet Zeta–Džonsa nolēma viņu vēl pakaitināt un devās prom, lai filmētos kopā ar slaveno aktieri Šonu Koneriju. Duglass bija neatlaidīgs un katru dienu viņai sūtīja milzīgus rožu pušķus. Tā tas turpinājās deviņus mēnešus.

Pati kopā ar vīru Maiklu Duglasu
"Mana mamma vienmēr ir teikusi: "Nepadodies vīriešiem uzreiz!" Man, protams, glaimoja viņa uzmanības pierādījumi, tas, ka viņš bija tā aizrāvies, bet man pat prātā nenāca tūlīt likties gultā. Pēc deviņu mēnešu ilga flirta Maikls tika tikai pie trim skūp-stiem. Es zināju, kā viņu "uzsildīt" vēl vairāk: tā kā Maikls ir kaislīgs golfa cienītājs, es it kā negaidot ieteicos: "Starp citu, es spēlēju golfu." Viņš vienkārši izsaucās: "Viņa vēl arī spēlē golfu?! Paldies tev, Dievs!"" smejoties stāsta Ketrīna. Tad viņa piekrita braukt uz Maljorkas villu, kur abi saprata, ka nu jau viss ir nopietni. Tur viņus puskailus pirmo reizi noķēra paparaci. Dzimuši vienā datumā Kopš tā brīža Ketrīna sasniedza visu, kas vien bija iespējams Holivudā. Viņa pusdienoja Baltajā namā, pasniedza "Oskaru" Versačes kleitā un nokļuva pasaules skaistāko cilvēku sarakstā. Tad Ketrīna Maiklam dāvāja dēlu Dilanu, kas kā divas ūdens lāses ir līdzīgs savam vectēvam aktierim Kērkam Duglasam. Tikai mati viņam esot melni kā Ketrīnai...
Zeta–Džonsa un Duglass ir dzimuši vienā datumā — 25. septembrī. Tagad viņai ir 32, viņam — 57 gadi. Kāzas abi no-svinēja hotelī "Plaza", un tās izmaksāja divus miljonus dolāru. Ketrīna, kas bija tērpta "Christian Lacroix" veidotā atlasa kleitā, visiem nodemonstrēja, ka viņa ir lieliskā formā. Drīz vien iznāca Stīvena Soderberga trilleris "Kontrabanda", kurā spēlēja gan Ketrīna, gan Maikls — viņš atveidoja narkobiznesa karali, bet viņa — kāda narkotiku tirgotāja sievu. Filma guva lielu peļņu, un tagad Zeta–Džonsa var atļauties prasīt septiņus miljonus ASV dolāru par filmu. Pēc būtības zemniece "Ketrīnā vienmēr ir strāvojusi nenormāla enerģija," saka viņas brālis, Zetas–Džonsas producentu kompānijas "Milkwood Films" direktors. Tagad, skatoties uz aktrisi, neviens nevar pateikt, ka grūtniecības laikā viņa ir svērusi astoņdesmit kilogramu — viņa atkal ir tieva un lokana. "Varu iedomāties, cik ir tādu sieviešu, kas, skatoties uz mani, domā, lūk, kaza, — atkal tieva! It kā nebūtu dzemdējusi — viņai kā pīlei ūdens," prāto Ketrīna. "Bet viņas nesaprot, ka pie tā ir jāstrādā. Es taču pēc savas būtības esmu īsta zemniece. Ja man ļautu, es visu mūžu ēstu siltu maizi ar treknu sieru. Bet es nedrīkstu!" Ketrīnas fenomens "Ketrīnā ir kas tāds, kas tik ļoti pievelk vīriešus," par viņu saka režisors Jans de Bonts. Bet viņas filmas partneris Entonijs Hopkinss apgalvo: "Ketrīna Zeta–Džonsa ir pārvērtusies īstā amerikāņu super-zvaigznē. Viņā ir kaut kas tāds, kā līdz šim pietrūka kinematogrāfam." Apspriežot viņas seksualitāti, Ketrīnu Zetu–Džonsu salīdzina ar Lanu Tērneri, Avu Gārdneri un Elizabeti Teilori. Uzskata, ka viņas šarms par visiem simt procentiem ir sievišķība. Līdz Ketrīnai Holivudā par liktenīgo sievieti tika uzskatīt Šārona Stouna. Tikko Zeta–Džonsa ieradās Holivudā, viņa tūlīt nospēlēja televīzijas filmā "Titāniks", kur gan viņu īsti nepamanīja. Bet Spīlbergs, nejauši pārslēdzot televīzijas kanālus un ieraugot jauno aktrisi, teica: "Šī meitene no "Titānika" ir jā-glābj." Un tad viņai tika loma filmā "Zorro". Arī slavenībām jāmācās skaitīt naudu
Ketrīna un Maikls daudz strādā, tāpēc nereti viņiem jautā: "Vai jums naudas nepietiek?" "Kas attiecas uz naudu, mēs to noguldījām uz Dilana vārda. Kad viņš izaugs, pats nolems, ko ar to darīt. Mēs līdzīgi rīkojāmies ar kāzu dāvanām. Mēs visiem pateicām: "Dāvanas nevajag! Labāk naudu noguldiet Dilana Maikla Duglasa fondā"," — tā Ketrīna Zeta–Džonsa. Nauda aktrisei ir sāpīga tēma. Prese daudz apsprieda arī viņu laulības līgumu. Duglass esot viņai piesolījis 1,4 miljonus ASV dolāru par katru gadu, ko viņi pavadīs laulībā. Zeta–Džonsa it kā esot gribējusi trīs reizes vairāk, bet abi esot vienojušies par 2,8 miljoniem. "Esmu pateicīga Maiklam, ka viņš man ir iemācījis skaitīt naudu. Viņš man ir teicis, ka man ir jāzina, kur paliek katrs cents. Tagad es to zinu. Starp citu, manu finanšu pārzinis ir mans tēvs. Viņš jau mani neapzags!" apgalvo Ketrīna. "Nauda — tas ir patīkami. Patīkami ir arī tas, ka vīram pieder nami visā pasaulē. Bet, ja viss beigsies, arī man ir sava nauda un karjera. Nekad ne no viena neesmu bijusi atkarīga un nebūšu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu