Volga rullē Gerkenam un Pulkinenai.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Volga atgriežas ikdienas apritē gan kā preču zīme, gan kā tūrisma objekts. Par to liecina uzņēmēju Raimonda Gerkena un Irēnas Pulkinenas intereses.

Pagājušonedēļ Raimonds Gerkens baudīja makšķerēšanas paradīzi Volgas lejtecē pie Astrahaņas. Kā izrādījās, visas runas par pārlieku bagātajiem lomiem bijušas pārspīlētas, lielais loms nācis tikai ar lielu piepūli. Vidēja izmēra zivju Volgā esot daudz, savukārt noķertos milzu makānus Gerkens esot laidis atpakaļ. Rīta stundas esot veltītas līdakām, vakari - meža vimbām. Savukārt Irēnu Pulkinenu ieinteresējusi "Volga" metāla veidolā - "Skonto" hallē izstādītā "Volga V12 Coupe", uzņēmēja esot izrādījusi interesi par tās iegādāšanos. Arī Pulkinenas pavadonis Oskars Barševskis atzinīgi novērtēja 17 mēnešos tapušo krievu auto brīnumu, kas radīts uz "BMW" bāzes. Priecējot "Volgas" tehniskās priekšrocības, salona komforts un bremžu sistēma, taču diez vai Barševskis vai Pulkinena būtu ar mieru maksāt par šo auto pusmiljonu dolāru. Nav ziņu par to, ka "Volgu V12 Coupe" Latvijā kāds būtu iegādājies, tāpēc tā visdrīzāk atgriezīsies Maskavā, kur arī paliks kā vienīgais šā automobiļa eksemplārs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu