Prezentēs LTV kulinārijas šovu "Pikantā mīkla" .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.19 uz "Vlada Goldberga jumta" notiks jaunā Latvijas Televīzijas (LTV) kulinārijas šova "Pikantā mīkla" prezentācija.

Kā aģentūru LETA informēja pasākuma koordinatore Kristīne Balāvina, prezentācija tiek rīkota sakarā ar kulinārijas šova idejas autora Andreja Kozlova viesošanos Rīgā. Prezentācijā piedalīsies raidījuma veidotāji, viņu atbalstītāji, domubiedri un pirmo raidījumu dalībnieki, piemēram, Vineta Vilistere, Olga Rajecka, Raimonds Gerkens un citi. Raidījuma licence pieder Maskavas Producēšanas centram "IGRA - TV", bet kulinārijas šova idejas autors ir Kozlovs. Raidījums LTV ēterā redzams jau kopš 13.aprīļa. Latvijā šīs spēles realizētāji ir neatkarīgā producentu grupa SIA "Media" galvenās producentes Ingrīdas Bondares vadībā. Raidījuma vadītājs, kas tiks izvēlēts konkursa kārtībā, ir spēkavīrs Māris Šveiduks. Kozlovs kopš 1990.gada ir Starptautiskās klubu asociācijas "Kas? Kur? Kad?" viceprezidents, kā producents strādājis pie tādiem populāriem raidījumiem kā "Mīlestība no pirmā skatiena", "Tiesa nāk". Šobrīd Kozlovs ir ģenerālproducents un ģenerāldirektora pirmais vietnieks Producēšanas centrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu