Eltonu Džonu piesaistot arī sievietes.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu mūziķis Eltons Džons pirmdien paziņoja, ka viņu vēl joprojām fascinē sievietes, taču, maz ticams, ka viņš vēl jebkad ar kādu sievieti liktos gultā.

Intervijā laikrakstam "Britain''s Sun" viņš atzinās, ka pēdējo reizi seksuālas attiecības ar sievieti viņam bijušas ar viņa bijušo sievu Renāti Blauelu. Tagad Eltons Džons jau astoņus gadus draudzējas ar kinoproducentu Deividu Fērnišu, un viņš atzina, ka stabilu attiecību uzsākšana ir nākusi viņam par labu pēc gadiem ilgas iesaistīšanās bezrūpīgos seksuālos sakaros. Kaut arī popzvaigzne ir sajūsmā par savu homoseksuālista dzīvesveidu, viņš piebilda, ka viņu vēl joprojām fascinē sievietes. 54 gadus vecais Eltons Džons norādīja, ka, viņaprāt, aktrises Nikola Kidmena, Elizabete Hērlija un Džūlija Robertsa ir ļoti skaistas sievietes. "Es varu braukāt pa ielām un vērot sievietes. Un, ja man patīk, kā viņa iet vai kā viņa ir saģērbusies, es domāju, ka viņa ir dievīga. Es neapbrīnoju tikai vīriešus," sacīja Džons, piebilstot: "Bet vai es gulētu atkal ar kādu sievieti? Visticamāk, nē. Es esmu ļoti laimīgs ar Deividu." "Pirms es iepazinos ar Deividu, [mana] seksuālā dzīve bija lieliska, taču ļoti bīstama un bezatbildīga. Man ir ļoti paveicies, es varēju būt arī miris, ja ne no tā milzīgā daudzuma narkotiku, kuras es esmu lietojis, tad no nedroša seksa," sacīja popzvaigzne. Džons un 38 gadus vecais Fērnišs ir apmainījušies ar zelta gredzeniem, kurus viņi valkā uz saviem zeltnešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu