Džons Bon Džovi piekritis filmēties seriālā "Alija Makbīla".

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātājs un aktieris Džons Bon Džovi ir piekritis filmēties televīzijas seriālā "Ally McBeal", kad Roberts Daunijs jaunākais vairs nefilmējas Alijas Makbīlas drauga lomā, informē "Sky News".

Arī britu popmūziķis Eltons Džons pārrunājot iespēju periodiski filmēties seriālā par Bostonas advokātu biroju. Šī gada sākumā seriālā, tēlojam sevi, bija redzams britu mūziķis Stings. Sērijā viņu apsūdzēja vīrietis, kura sievu popzvaigzne bija apbūris. Bon Džovi ir parakstījis vienošanos par piedalīšanos seriālā, un, kā stāsta informētas personas, viņa varonis iesaistīsies romantiskās attiecībās ar seriāla galveno varoni Aliju, kuru atveido Kalista Flokhārta. Alijas pēdējo draugu Leriju spēlēja Daunijs jaunākais, kurš tika atlaists, kad viņam bija atlicis filmēties vēl tikai divās epizodēs, jo aktieris tika arestēts par narkotiku glabāšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu