Krievijas smukulītis Nagijevs pārsteidz fanus ar kuplu bārdu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Krievijā populārais aktieris Dmitrijs Nagijevs, kurš savulaik atpazīstamību ieguva skandalozajā sarunu šovā "Logi", ticis pie Vitālija Kalojeva lomas filmā "Nepiedotais". Tajā simpātisko aktieri grūti atpazīt, jo viņa seju rotā bieza bārda. 

Spriedzes pilnajā drāmā "Nepiedotais" pamatā ir reāls stāsts. Filmas sižets vēsta par būvinženieri Vitāliju Kalojevu (Dmitrijs Nagijevs), kurš vienā mirklī zaudē visu, kas viņam bijis dārgs, – sieva un bērni iet bojā aviokatastrofā ceļā uz Barselonu (viņu lidmašīna saduras ar kravas laineri).

Pēc tuvinieku nāves Vitālijs nespēj rast mieru, jo ir no sirds pārliecināts, ka tajā vainojams pavirši pienākumus pildījušais aviodispečers. Gatavs pierādīt savu taisnību un vēlēdamies dzirdēt atvainošanās vārdus, Vitālijs nolemj atrast cilvēku, kurš laupījis viņam prieku un dzīves garšu.

Kā atzīst Nagijevs, šī loma kļuvusi par pašu lielāko pārbaudījumu aktiera ilggadīgajā karjerā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu