Džeina Fonda beidzot pārvarējusi anoreksiju un bulīmiju.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Veselības veicināšanai veltītā labdarības pasākumā Džeina Fonda paziņojusi, ka pēc 25 gadu ilgas ārstēšanās beidzot varot normāli ēst, jo anoreksija un bulīmija viņu vairs nemoka.

Uzrunājot publiku, aktrise un aerobikas entuziaste Fonda atzinās; “Divdesmit piecus gadus es bez bailēm nespēju tuvināt mutei dakšiņu. Tagad man ir 63 gadi, un tikai pēdējo divu gadu laikā es pilnībā zinu, kas ir mēra sajūta.” Savulaik lielā publikas daļā Džeina Fonda kļuva populāra ne tik daudz savu visnotaļ veiksmīgo lomu dēļ, bet gan kā aktīvu aerobisko vingrojumu kompleksu autore. Ar programmu tiražētajiem ierakstiem aktrise sapelnīja krietni vairāk nekā ar piedalīšanos filmās. Arī Uma Tūrmane beidzamajā laikā ir noraizējusies par savu svaru, jo esot pārāk resna. Sarunā ar žurnāla “Talk” reportieri Tūrmane teikusi, ka kopš mazuļa piedzimšanas esot krietni mainījusies viņas vielmaiņa, ko dēvē par BDD. Minētā kaite tieši ietekmē psiholoģisko labsajūtu, liekot sirgstošajam izjust nepatiku pret savu ķermeni un atsevišķām tā daļām, kas drīz vien pārvēršas mānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu