Apzagta Madonnas māja .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau otro reizi apzagts savrupnams Londonā, kur amerikāņu dziedātāja dzīvo kopā ar savu draugu Gaju Ričiju un abiem bērniem. Šoreiz zagļi ielavījās mājā naktī, kad visi iemītnieki gulēja.

Izmeklējot pagājušajā piektdienā notikušo zādzību, policija secinājusi, ka ļaundari lepnajā Notinghilas namā iekļuvuši pa pagraba durvīm. Noziegums noticis naktī, kad mājās bijusi gan Madonna, gan Gajs Ričijs, gan bērni – Lurdesa un Roko, tomēr neviens neko nav dzirdējis, jo visi gulējuši. Zagļi paņēmuši Ričija automašīnas "Range Rover" atslēgas un aizbraukuši ar auto, kurā atradās vairākas Madonnas un Ričija personīgās mantas. Vēlāk automašīna tika atrasta pamesta. Policija veic tās ekspertīzi. Pagājušo reizi septiņus miljonus mārciņu vērto namu zagļi apciemoja jūnijā, kamēr Madonna un Gajs Ričijs bija filmas "The Next Big Thing" pirmizrādē. Atgriezušies mājās, viņi sastapa policistus, kuri bija ieradušies pēc signalizācijas trauksmes, un konstatēja, ka nozagts nama dārznieka naudasmaks, kredītkartes un atslēgas. Pēc šā incidenta Madonna iztērēja vairākus tūkstošus mārciņu sarežģītākas signalizācijas sistēmas uzstādīšanai. Vēl pavisam nesen dziedātāja presei paziņoja, ka, dzīvojot Lielbritānijā, jūtas drošāk nekā ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu