Eltons Džons ziedo drēbes labdarībai .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar kādā veikalā Londonas centrā sākās Eltona Džona apģērbu izpārdošana, kuras ienākumi nonāks labdarības organizāciju rīcībā. Veikals par mūziķa drēbēm cer ievākt vairāk nekā 300 tūkstošus mārciņu.

Pie veikala "Out Of The Closet III", kas atrodas Londonas Jaunajā Bondstrītā, vakar pusdienlaikā bija pulcējušies apmēram 200 cilvēku, lai redzētu, kā pats sers Eltons Džons svinīgi pārgriež atklāšanas lentīti pie veikala, ziņo "Q Online". Veikalā nopērkami gan mūziķa ikdienas tērpi, gan skatuves kostīmi, gan kurpes. "Tur ir daži brīnišķīgi kašmira svīteri un skaisti Versačes puloveri spilgtās, vasarīgās krāsās," BBC stāstījis Eltona Džona draugs Deivids Fērnišs. Apģērbi maksā no 5 mārciņām par beisbola cepurītēm un 20 mārciņām par kurpēm līdz 500 mārciņām par ādas jaku un 25 000 mārciņām par 1986.gada koncertturnejas skatuves tērpu. Eltona Džona turīgākie fani labprāt iegādājas viņa skatuves kostīmus ne vien kā suvenīrus, bet arī velk tos, ejot uz mūziķa koncertiem, ļaujot mūziķim skatītāju rindās kuplā skaitā ieraudzīt vīrus viņa drānās. Viens no pircējiem, 69 gadus vecais Džons Vebs, reportieriem atklājis, ka veikalā cer atrast Ziemassvētku dāvanu krustdēlam, bet pats labprāt nopirktu kādu jauku Eltona Džona parūku. Eltons Džons cer, ka šajā izpārdošanā izdosies ievākt vairāk naudas nekā 1997.gadā, kad mūziķis ziedoja labdarībai 15 000 apģērba gabalu, kas tika pārdoti par 330 000 mārciņām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu