Top daudzu iecienītu filmu turpinājumi.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izmantojot pirmo filmu panākumus, daudzi režisori ķērušies pie to turpinājumu uzņemšanas. Gaidāmo “sīkvelu” skaitā ir “Blēras raganas”, “Talantīgā mistera Riplija”, “Ģenerāļa meitas” un pat filmas “Kārtis, nauda un divi stroķi” turpinājumi.

“Blēras raganas 2: ēnu grāmata” (“Book of Shadows”) iepriekšējā preses seansa apmeklētāji liecina, ka šis ir sliktākais turpinājums kopš “Eksorcista 2” laikiem. Filmas darbība sākas tai pašā vecajā mājā nākamajā rītā pēc pazīstamajiem notikumiem. Neviens no klātesošajiem neko neatceras, taču kasetē baisie fakti ir fiksēti. Gaja Ričija “Kārtis, nauda un divi stroķi” turpinājums saucas “Ķēriens” (“Snatch”), un atklātībā jau nākušas fotogrāfijas. Savukārt uz “Zvaigžņu karu” turpinājumu “Star Wars: Episode II: Feel the Force Mulder” būs jāgaida ilgi. Deivids Duhovnijs tomēr ir atteicies piedalīties šajā Džordža Lūkasa projektā, aizbildinoties ar pārāk lielo aizņemtību citās filmās. Žans Klods van Damme nopietni apcer grāvēja “Laika policists 2” (“Timecop 2”) uzņemšanu producenta Lourensa Gordona vadībā. Savukārt pēc Nelsona Demilla romāna uzņemtā lente “Up Country: General’s Daughter 2” piedzīvos pirmizrādi 2001. gada rudenī. Tās varonis Pols Breners dosies uz Vjetnamu noskaidrot pirms 30 gadiem kara laikā izdarītas slepkavības apstākļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu