Kā izskatās saimniecība, kurā apmetīsies "Lauku sētas" dalībnieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 13. septembrī, LNT startēs skatītāju iemīļotā šova “Lauku sēta” jaunā sezona. Šogad dalībniekus savā sētā uzņēmuši Valdis un Ilze, kuri saimnieko Alūksnes novada Māriņkalna saimniecībā “Jaunozoli”.

Saimnieki priecājas par iespēju savās mājās uzņemt šova dalībniekus - lauku sētā izpalīdzīgas rokas vienmēr ir nepieciešamas, jo divatā tikt galā ar visiem darbiem nebūt nav tik viegli.

Saimniece Ilze stāsta: “Jau vairākus gadus man ir sapnis paveikt vairākus mazos skaistuma darbus, kuriem brīvā laika vienmēr ir par maz - kā, piemēram, ierīkot akmens dārzu, uzmūrēt strūklaku un uzsliet karoga mastu. Valdis cer uzbūvēt malkas šķūni, uzklāt bruģi un tikt galā ar sīpolloku vagām. "Lauku sēta" būs piedzīvojumiem un dažādiem pārsteigumiem bagāta. Smags darbs, izpriecas, joki un kašķi būs garantēti. Šī "Lauku sētas" sezona būs labākā, kāda jebkad ir bijusi.”

Šovs “Lauku sēta” LNT startē 13. septembrī pulksten 21.10, un dalībnieku spraigajai cīņai par galveno balvu, kaislību pilnajām attiecībām, ķīviņiem un prieka mirkļiem varēs dzīvot līdzi 12 nedēļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu