Jaunieši lauž šķēpus par seriālu “16+”: “Super!”; “Kas tas bija?”; “Nav ne vainas”; “Stāsts vispār nekāds”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

21. septembrī plkst. 6.00 jaunā seriāla “16+” "Youtube" kanālā tika publicēta tā pirmā sērija. Pirmajā sērijā skatītāji varēja iepazīties ar četru draugu kompāniju – Māru, Mārtiņu, Edgaru un Paulu, kuri mācās vienā klasē. Māra organizē iesvētību priekšnesumu, taču meitenes – Laura un Amanda – kuras tikai nupat uzsākušas mācības jaunajā klasē, nav gatavas piedalīties Māras idejas īstenošanā. Abas ātri vien rada situāciju, kas draugiem liek pārvērtēt savas attiecības.

Pie publiskotā video atrodams ne mazums komentāru, un vērojama krasa viedokļu dalīšanās. Daži slavē, kamēr daļa uzskata šo par kārtējo pašmāju seriālu veidotāju izgāšanos:

  • "Es domāju, ka būs labāks!";
  • "Kas tas bija?";
  • "Kaut kāda putra, īsti nesapratu jēgu, garlaicīgi.";
  • "Super! Ļoti laba mūzikas izvēle. Izskatās, ka varētu būt labs seriāls!";
  • "Grūti vērtēt pēc pirmās sērijas. Mūzikas izvēle man nepatīk, arī sižets pagaidām šķiet murgains, biju gaidījis ko citu. Redzēsim, kas notiks nākamajā sērijā."
  • "Ideāli, nevaru sagaidīt nākamo sēriju!";
  • "Seriālam nav ne vainas, tikai operators laikam iepriekš ir strādājis par metinātāju, par ko liecina kameras tricināšana. Varu nosponsorēt statīvu, ja LTV ir tik nabadzīga.";
  • Ko lai saka - skumji! Stāsts vispār nekāds, mūzika šķiet salikta vairāk kā reklamēšanas nolūkos, nevis noskaņas radīšanai. Ticu, ka varam labāk.";
  • "Tā tik turpināt!";
  • "Ir labi, bet bišķi pārspīlēti."

Kā jau ziņots, visas epizodes būs vērojamas seriāla Youtube kontā - http://ej.uz/serials16plus. Tās netiks publicētas vienā konkrētā laikā katru nedēļu, un informāciju par to, kad tiks publicēta jaunākā epizode, varēs atrast seriāla "Instagram" kontā – https://www.instagram.com/serials16plus/. Šī informācija tiks izziņota arī Latvijas Radio Pieci.lv rīta programmā “Pieci rīti”. Papildu informāciju par seriālu iespējams atrast arī tā Facebook kontā https://www.facebook.com/serials16plus/.

Seriālu režisējis Uldis Cipsts, scenārija autori – Artis Dobrovoļskis un Osvalds Zebris, bet galvenās lomas atveido jaunieši bez iepriekšējas pieredzes aktiera darbā – Grieta Sipeniece, radio "Pieci.lv" balss Aleksis Vilciņš, Augusts Barkovskis, Helēna Kuple, Kristaps Brēmers un Annija Ūsīte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu