Izjukusi skandalozā aktiera Šaija Lebafa laulība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

​Amerikāņu aktieris Šaija Lebafs (32), kurš pēdējos gados medijos parādījies huligānisma un neadekvātas uzvedības sakarā, un britu aktrise Mia Gota nolēmuši šķirties.

“Šaija un Mia iesnieguši prasību laulības šķiršanai. Šis lēmums tika pieņemts kopīgi, papildu detaļas par šķiršanās procesu netiks sniegtas,” teikts publiskajā paziņojumā.

Pāris salaulājās 2016. gada oktobrī, ļaujot ikvienam ieskatīties viņu īpašajā dienā ar slavenību tenku portāla TMZ tiešraides palīdzību. Ceremonija notika "Viva Las Vegas" kapelā, kura specializējas laulību ceremonijās ar Preslija tematiku.

Vēlāk Lebafs “The Ellen DeGeneres Show” pastāstīja, ka ceremonija sākotnēji nebija plānota tik publiska, taču viņi bijuši ļoti lepni par savām kāzām.

Aktieris, kurš pasaulē vislabāk pazīstams ar dalību filmā “Transformers”, nākamgad būs redzams vairākās kinolentēs, tajā skaitā “Honey Boy”, kurā viņš piedalījies arī kā režisors.

Savukārt kinolentes “A Cure for Wellness” zvaigzne Mia šajā novembrī kino ekrānos ar Dakotu Džonsoni, Tildu Svintoni, Hloju Greisu Morecu un citām aktrisēm būs redzama šausmu filmā “Suspira”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu