Tetovētā latviešu modele gaida otro bērniņu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulslavenā latviešu modele Monami Frost paziņojusi, ka viņa ir otrā bērniņa gaidībās.  

Monami priecīgos jaunumus paziņojusi sociālajā vietnē "Instagram", kurā viņai seko 1,5 miljoni cilvēku: "Es ļoti atvainojos, ka biju nedaudz pazudusi no "Instagram" un "YouTube". Man bija diezgan labs iemesls. (..) Es esmu patīkami satraukta un priecīga paziņot jums šos jaunumus! Joprojām nespēju noticēt, ka tas notiek. (..) Es nevaru sagaidīt, kad varēšu jums visu izstāstīt un ņemt līdzi šajā piedzīvojumā! Es būšu tas kaitinošais vecāks, kurš dalīsies ar visu, ko var. Dzīve kļūs vēl trakāka."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Frost - cooking up inside my tummy ??❤️?‍?‍?+?? I am so sorry I was a little absent from instagram and YouTube. I had a pretty good reason ☺️ I just uploaded a new video on YouTube, to share the news - check it out, link is in my bio! ? I am so incredibly excited and happy to share these news with you guys! I still can’t believe it’s happening... We are so beyond happy with this life changing part of our lives. ? I cannot wait to tell you everything and take you along with us on this ride! I will be that annoying parent sharing everything I can, sorry not sorry! ☺️? life is about to get even more crazy.

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on

Kā zināms, Monami Frost (īstajā vārdā Irēna Straume) ir grāmatu autore un apģērbu dizainere, un lielāku atpazīstamību ieguvusi pateicoties savai visai košajai ārienei - tetovējumiem. 

Daiļava 15 gadu vecumā kļuva par māmiņu Gabrielai un šobrīd ir precējusies ar latvieti Anriju Straumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on

Uz augšu