Artuss Kaimiņš vēlēšanu rezultātus sagaidījis nu jau ar jaunu mīļoto (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs un bijušais Latvijas Nacionālā teātra aktieris​ Artuss Kaimiņš (37) vēlēšanu rezultātus sagaidīja kādas noslēpumainas brunetes sabiedrībā. Žurnāls "Privātā Dzīve" noskaidroja, ka viņa jaunā sirdspuķīte ir izskatīgā fotogrāfe Jeļena Soboļevska, kura sociālajos tīklos norādījusi, ka strādā arī kā pedagoģe un karjeras konsultante. 

Artuss un Jeļena vēlēšanu naktī savas simpātijas no apkārtējiem neslēpa - ik pa brīdim mīļi apskāvās, un tirdzniecības centru, kur partija pulcējās, pameta, rokās sadevušies, novēroja izdevums. Svētdienas rītā Soboļevska sociālajos tīklos pat dalījās ar pašiņu, kurā redzama kopā ar mīļoto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tagad tikai jāsagaida rezultāti. #valstijjasakarsevi

A post shared by Jelena Sobolevska (@jelenasobolevska) on

Viņa savā "Facebook" kontā norādījusi, ka ir attiecībās kopš šā gada 17. augusta, un regulāri dalās ar ierakstiem par un ap "KPV LV".

Pērn dzeltenā prese ziņoja, ka izjukušas Kaimiņa un psiholoģijas studentes Natālijas Bartušēvicas attiecības – viņš mīļoto bildināja 2016. gada vasarā, taču kāzu zvaniem tā arī nebija lemts zvanīt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un burvīgs audiogids?

A post shared by Artuss Kaimins (@artuss) on

Jau ziņots, ka atbilstoši jaunākajiem rezultātiem, "Saskaņa" nākamajā parlamentā iegūs 23 deputātu vietas, "KPV LV" un Jaunā konservatīvā partija - pa 16, "Attīstībai/Par" un "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - pa 13, Zaļo un zemnieku savienība - 11, bet "Jaunā Vienotība" - 8 deputātu vietas.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu