Iedegt, neizdegt, degt! Cēsīs uzdzirkstīs radošums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subject:Creativity

Šie trīs vārdi raksturo 20 stāstus, kas izskanēs radošuma konferencē “Subject: Creativity”, kas 2. novembrī, neilgi pirms Latvijas simtgades, norisināsies Cēsīs, Vidzemes koncertzālē. Lektori atklās savu pieredzi, piedzīvoto un iegūtās mācības dažādos radošā procesa posmos.

Savu dalību konferencei apstiprinājuši 20 lektori, tostarp Baņuta Rubess (režisore, rakstniece, lektore) Nora Ikstena (rakstniece), Ilmārs Šlāpins (Satori galvenais redaktors), Peter Greste (latviešu izcelsmes The Guardian žurnālists), Arstarulsmirus (mūzikas producents, izpildītājs, personiskās izaugsmes treneris), Aigars Bikše (tēlnieks, programmas vadītājs Mākslas akadēmijā), Brigita Bula (arhitekte), vokālā grupa “Latvian Voices”, Maija Kalniņa (dziesminiece, pasākumu producente), Kaspars Vendelis (Biohacking.lv dibinātājs, lektors), Ivars Beitāns (Aerodium technologies valdes priekšsēdētājs), Herberts Laukšteins (Liepājas teātra direktors) un citi.

Lai pavadītu aizraujošu dienu ar kolēģiem un draugiem, kā arī izmantotu konferences tīklošanās iespējas un iepazītos ar savas nozares pārstāvjiem, pasākuma rīkotāji aicina konferenci “Subject: Creativity” apmeklēt klātienē. Vēl jo vairāk tāpēc, ka interneta tiešraide nav plānota.

Šī būs jau piektā radošuma konference “Subject: Creativity”. Līdz šim tā notikusi Liepāja, taču šogad tā notiks Cēsīs - vietā, kas dzirkstī no radošuma.

Konferences noslēgumā dalībnieki tiks aicināti piedalīties neformālā pasākumā, kura laikā būs iespēja apmainīties ar lekciju laikā gūtajiem iespaidiem un dalīties savā pieredzē. Pasākuma valoda — latviešu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu