"Caur ērkšķiem uz.." Alīnas stāsts (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinām iepazīstināt ar "STV Pirmā!" skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz.." dalībnieču stāstiem. Lūk, vientuļā māmiņa Alīna, kura vēlas tikt galā ar azartspēļu atkarību un sapņo par vīrieti, kurš būtu viņas cienīgs.

Pirmo reizi Alīna apprecējās pavisam jauna, 18 gadu vecumā, ar kādu ārzemnieku, taču pēc laika abu ceļi šķīrās, ļaujot sievietei satikt savu pirmo lielo mīlestību. Puisi viņa iepazina cietuma randiņā. Abi apprecējās un sagaidīja savu kopīgo atvasi.

Kad vīrietis iznāca no cietuma, abi priekšroku deva uzdzīvei un narkotikām, kas noveda pie traģiskām sekām – Alīnas mīļotais pārdozēja.

Pēc kāda laika Alīna atkal meklēja mīlestību aiz cietuma mūriem un iepazinās ar citu kavalieri, no kura sievietei ir vēl viens bērniņš. Bet arī ar šo puisi Alīna kopā nepalika.

Nu Alīna bērnus audzina viena un iztiek ar minimumu. Lai nodrošinātu ģimeni, viņa aizrāvusies ar azartspēlēm, taču par visu vairāk vēlas no šā netikuma atbrīvoties un satikt vīrieti, kurš būtu viņas cienīgs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu