"Tas bija uzbrūkoši, aizskaroši un pazemojoši" - "Caur ērkšķiem uz.." neredzīgo Inesi apsūdz simulēšanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 11. oktobrī, pie "STV Pirmā!" skatītājiem nonāca "Caur ērkšķiem uz.." jaunākā sērija, kurā jaunā māmiņa un grūtniece Liene nespēja savaldīt dusmas un ar visai bezkaunīgām metodēm lika pierādīt, ka Inese ir neredzīga.

"Nu nav viņa tik akla, kā viņa to stāsta, nu, b***, nav!" - Liene, nesavaldot emocijas, aizsēja Ineses acis ar šalli un lika viņai pierādīt, ka spēj orientēties telpā tikpat labi kā bez apsēja.

"Tas bija uzbrūkoši, aizskaroši un pazemojoši," pauda Inese, kura visai neveikli uzvedās ar aizsietām acīm - Liene ievēroja, ka Inese sāk taustīt apkārtesošos priekšmetus un pat ieskriet sienā.  

Tiesa, Alīna un citas šova dalībnieces uzskata, ka Lienes rīcība ir bezkaunīga. "Kā tu, mazs puņķis, vari vispār kaut ko teikt?" - neizpratnē ir Alīna.

Neredzīgajai sievietei tika dots uzdevums nolakot sev nagus, tomēr Inese bija tik iebaidīta, ka viņai rokas sāka trīcēt. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu