Intars Rešetins atgriežas TV ekrānos, lai ievērtētu turīgo ārvalstu latviešu bagātības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Aktieris un režisors Intars Rešetins atgriežas kanālā “360TV”, lai parādītu, kā veiksmīgi latvieši svin dzīvi Eiropā! Pērn izbaudījis krāšņo ceļojumu pa sapņu zemi Ameriku, šogad viņš ir gatavs mesties jaunos piedzīvojumos un dodas iekarot Eiropas valstis, kur apmetušies mūsu tautieši. 

Londona, Parīze, Toskāna, Milāna, Dublina, Cīrihe un vien pusotrs mēnesis, lai satiktu desmit slavenus, skaistus, veiksmīgus un piedzīvojumu kārus latviešus, kuri katrs atklās savu slēpto Eiropas šarmu. Aktrise Lelde Vikmane, modeles Elīna Straume un Eva Ward, dziedātāja Adelly, aģentūras “Miss un Mr Latvia” īpašniece Jūlija Djadenko-Muglere, stiliste Aija Rudoviča, vīnzine Elīza Pinta Kauce, frizieris Aivars Geida, kuram pieder savs salons Milānas centrā, – viņi ar neatlaidību un mērķtiecību spējuši gūt panākumus ārvalstīs un nu gatavi arī TV skatītājiem atklāt daļu no savas ikdienas, atpūtas un hobijiem.

Interesanti, ka, tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šoreiz katra no personībām, pie kurām viesosies Intars Rešetins, atklās privātās dzīves aizkulises un hobijus, ļaus ielūkoties ikdienas gaitās un mājoklī, kā arī izaicinās uz trakām izdarībām. Tā, piemēram, ceļojuma laikā Intars turēs rokās vairāk nekā 10 tūkstošus eiro vērtus sacīkšu baložus, pielaikos 50 tūkstošus eiro vērtus apavus un aplūkos karalienes Elizabetes rokassomiņu, kuras cena ir teju 20 tūkstoši eiro. Viņš iekļūs ekskluzīvā privātajā lidmašīnā, ar kuru lidojusi Kardašjanu ģimene, reperis Jay Z un citas slavenības, mācīsies īru dejas Dublinas populārākajā krogā, bet Milānā novērtēs jaudīgo luksusa spēkratu “Ferrari” privāto kolekciju un satiks kungu, kurš personīgi pazinis pašu Enco Ferrari.

“Ja runājam par ceļojuma laikā sastaptajiem cilvēkiem, nedomāju, ka ir milzīga atšķirība starp Amerikā un Eiropā dzīvojošajiem latviešiem. Viss ir pašu rokās. Ne velti mēs bieži lietojam teicienu – katrs pats savas laimes kalējs.

Iespējas ir visur, taču vajadzīga mērķtiecība un milzīgs gribasspēks tās realizēt.

Lielākajai daļai manis apciemoto raidījuma varoņu tas arī izdodas, viņi izdzīvo savu sapni vai ir tuvu, tuvu tam sapnim, kuru vēlas piepildīt. Bet visvairāk mani priecē fakts, ka, neskatoties uz to, ka viņi šobrīd nedzīvo Latvijā, tās nozīme un vieta viņu sirdīs ir neizmērojama.” par ceļojumu un tā laikā sastaptajām personībām saka Intars Rešetins.

Nepalaid garām - Intara Rešetina piedzīvojumu šovs “Sapnis par Eiropu” jau no 20. oktobra “Hobiju sestdienās” plkst. 21:00 kanālā “360TV”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu