Sabiedrības krējums šiko “Dizaina un garšas festivālā”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. oktobrī Baltijas valstīs lielākajā interjera un dizaina kvartālā Rīgā “Decco centrs” tika aizvadīts nebijis notikums – pirmais “Dizaina un garšas festivāls”. 

“Dizaina un garšas festivāla” centrālās aktivitātes galvenā varone bija sabiedrībā iecienītā māksliniece Ieva Bondare, kura, kopā ar aktieri Rihardu Leperu un stila eksperti Žannu Dubsku veidoja īpaša dizaina kolāžu no salonveikala “Anitra” grīdas segumu gabaliem.

Pirmā “Dizaina un garšas festivāla” viesu starpā bija tādas sabiedrībā pazīstamas personas kā pavārgrāmatu autore Signe Meirāne, politiķis Mārtiņš Bondars, ekonomikas ministrs Arvils Ašaradens, radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, aktrises Zane Vaļicka un Agnese Zeltiņa, TV personības Agnese Derunka un Ieva Brante, uzņēmēja Marika Ģederte ar kungu, kā arī iecienīti interjera speciālisti, vairāki populāri blogeri un viedokļu līderi.

Lieliskā atmosfērā pasākuma viesi baudīja gan izcilu street food izlasi no itāļu, spāņu, meksikāņu, latviešu un Āzijas virtuvēm, gan lielisku mūziku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu