Liene Šomase pārsteidz televīzijas skatītājus kosmiskā kleitā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Otrdien, 30. oktobrī, LNT rīta raidījumā "900 sekundes" viesojās pašmāju dziedātāja un "Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas" vadītāja Liene Šomase, kura prezentēja savu jaunāko dziesmu, kā arī pastāstīja par savu dzīves uztveri un nākotnes plāniem. Uzmanību izpelnījies arī Lienes tērps.

Šomase bija tērpusies košā kleitā, kuras raksts atgādināja ko kosmisku. Kleitu rotāja dekoratīvi kristāliņi, un tā atsedza dziedātājas labo plecu.

Dziedātāja arī atbildēja uz vairākiem raidījuma vadītāju uzdotajiem jautājumiem un atzina, ka viņa beidzot atrodas uz tā ceļa, kad beidzot saprot, kas ir mīlestība. "Tas ir tikai sākums. Tas ir tik skaisti!" - prieku neslēpj Liene.

Arī Lienes jaunākā dziesma, kas iznāks 3. novembrī,  ir "apliecinājums beznosacījuma mīlestībai".

Kompozīcija tapa pirms četriem gadiem un tikai tagad tā ieraudzījusi dienas gaismu. "Es ļoti ceru, ka šī dziesma tieši rudens vakariem dos pārdomu skaistu mirkli - cilvēkiem vajag dzīvot vairāk cieņā ne tikai Latvijā, bet pasaulē, un vairāk vienam otru atbalstīt, nevis meklēt melnumus vai caurumus un bakstīt ar pirkstu. Es esmu par mīlestību!"

Tāpat kolorītā dziedātāja novēlēja visiem saviem faniem "mīlēt un būt pašiem". 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu