"Lauku sētas" Rasmuss flirtē ar Sanitu: "Tev ir labs ķermenis"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

LNT šovā "Lauku sēta" spriedze pieņemas spēkā - tuvojas fināls un dalībnieki arvien vairāk sāk uztraukties par pamatu zem kājām. Tiek veidotas stratēģijas, kalti viltīgi plāni, lai saglabātu savu vietu starp labākajiem, pat ja tas nozīmē, ka nākas manipulēt ar citu dalībnieku jūtām. 

Ceturtdien, 1. novembrī, pie skatītājiem nonāks jau astotā sērija, kurā uzmanības centrā ir 30 gadus vecā Rasmusa un 35 gadus vecās Sanitas attiecības. 

Viens no finālā paredzētajiem uzdevumiem būs saistīts ar peldēšanu, un, kā izrādās, mazā Sanita, kā viņu mīļi iesaukuši pārējie šova dalībnieki, nemaz neprot peldēt! "Esmu gribējusi iemācīties peldēt, bet man ir histēriskas bailes no ūdens. Līdz potītēm iebrienu, saslapinu kājas un ārā. Pasarg dievs, ja vēl tiks ūdens līdz viduklim!" šovā atklāj Sanita.

Rasmuss, kuram "Lauku sētā" ir izveidojušās jūtas pret Sanitu, metas meitenei palīgā un māca viņu peldēt. Sanita tielējas un netic, ka Rasmusa nodomi ir nopietni, - viņai šķiet, ka puisis vēlas ar Sanitu sadraudzēties tikai šova pēc. "Sākumā viņš pie Aijas arī šļūca ar matraci," atminas šova dalībniece. 

Foto: Ekrānuzņēmums

Sanita nevēlas jokot ar citu cilvēku jūtām, lai arī atzīst, ka viņai bijis viltīgs plāns attiecībā uz Rasmusu: "Bija doma izmantot viņu spēles stratēģijas ziņā, bet, ja viņš sāk uztvert nopietni, tad man to nevajag..."

Pats Rasmuss visu peldes laiku flirtē ar Sanitu un par izbalsošanu vēl nedomā. "Neskaties uz savu ķermeni, tev viņš ir labs! Atslābinies, galvenais atslābinies!" - lakstojas Rasmuss.

Foto: Ekrānuzņēmums
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu