Artuss Kaimiņš jau sācis kopdzīvi ar savu jauno mīļoto

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pērn "KPV LV" līderis Artuss Kaimiņš izšķīrās no savas līgavas, studentes Natālijas Bartuševicas. Pēc vēlēšanām šā gada oktobrī dzeltenā prese ziņoja, ka rezultātus politiķis sagaidījis kādas jaunas, pievilcīgas brunetes sabiedrībā. Novembra sākumā žurnāls “Privātā Dzīve” jau vēsta, ka Artuss sācis kopdzīvi ar mīļoto, angļu valodas pasniedzēju un karjeras konsultanti Jeļenu Soboļevsku, ar kuru, izrādās, iepazinies, stāvot rindā “Prāta vētras” koncertā.

Jeļena ir veiksmīgi sadraudzējusies ar Kaimiņa 13 gadus veco suni Borhesu. “Biežāk es eju pastaigā ar suni, jo Artuss daudz strādā,” izdevumam pastāstīja daiļava.

“Suns ir ne tikai draugs, bet arī rudens smarža vēlā vakarā parkā, lukturu gaismas, koku atspulgi kanālā, mūsu skaistās pilsētas ēkas un tukšās vakara ielas... Paldies tev, Borhes, bez tevis tā visa nebija,” sociālajos tīklos šādus vārdus mīlulim velta Soboļevska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@koshakova_ love my hat ?

A post shared by Jelena Sobolevska (@jelenasobolevska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Borhess. Lūk, šādi izskatās miers! ???

A post shared by Artuss Kaimins (@artuss) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hot Dog??????

A post shared by Artuss Kaimins (@artuss) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ar vislabāko suni pasaulē!

A post shared by Artuss Kaimins (@artuss) on

Kā jau ziņots, partija "KPV LV" Saeimas priekšsēdētāja biedra amatam virzīs Artusu Kaimiņu, to aģentūrai LETA apstiprināja pats politiķis, vienlaikus paužot pārliecību, ka otrdien izdosies ievēlēt jauno Saeimas Prezidiju.

Partija gan vēl neesot iesniegusi pieteikumu oficiāli, bet šo redzot kā "KPV LV" pozīciju tādēļ, ka partija nevirza savu kandidātu Saeimas priekšsēdētājas amatam.

Komentējot partiju sarunas par koalīcijas veidošanas procesu, Kaimiņš skaidroja, ka notiek aktīvas sarunas, bet sīkākas to detaļas attiecās izpaust. "Par detaļām varēsim runāt trešdien, kad Valsts prezidents pateiks savu redzējumu. Varu teikt, ka Prezidijs būs, un esmu pārliecināts, ka tas būs jauns Prezidijs," teica Kaimiņš.

Viņš skaidroja, ka sarunas esot nonākušas tajā līmenī, kur mediji nepiedalās, un pašām partijām šobrīd savā starpā ir jāvienojas, uz ko arī tiekot strādāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu