"Caur ērkšķiem uz.." neredzīgā Inese uzplaukusi kā puķe

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ineses privātais arhīvs

Skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz.." otrās sezonas dalībniece neredzīgā Inese iepriecinājusi sevi un savus sekotājus ar vizuālām pārvērtībām.

Šovā Inese redzama pārsvarā ar zirgastē saņemtiem matiem, bet nu sieviete kļuvusi par īstu dāmu un tikusi pie īsa matu griezuma.

Kā zināms, Inese šovā pieteicās ar visai skaudru dzīvesstāstu. Inese augusi audžuģimenē, kur viņu fiziski iespaidoja. Meitene aizmuka no audžuvecākiem un pati atrada sev citu ģimeni, pie kuras vēlējās dzīvot. Tomēr pēc kāda laika meiteni atgrieza viņas “oficiālajā” audžuģimenē. Vardarbība turpinājās, pret Inesi pacēla roku un pazemoja. Dzīve Inesei sarūpējusi vēl kādu pārbaudījumu – viņa sirgst ar slimību, kuras rezultātā pakāpeniski zaudējusi redzi. Šobrīd viņa ir praktiski akla un ikdienā pārvietojas ar suni - pavadoni. Taču, neskatoties uz smagajiem dzīves sitieniem, slimību, audžubērna un sava bērna zaudējumu, Inese ir ļoti dzīvespriecīga un dzīvo pilnvērtīgi. Pirms redzes problēmas saasinājās, Inese strādājusi sociālajā aprūpē, taču darbu diemžēl zaudējusi. Šobrīd sieviete sākusi studijas augstskolā un par visu vairāk vēlas atrast darbu, būt pieņemta un noderīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu