Bijusī TV šovu zvaigzne Evija Sloka pēc šķiršanās izdod jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rit jau ceturtais gads, kad Evijas Slokas ikdiena paiet Amerikā, kur māksliniece ir mūzikas privātskolotāja bērniem. Augustā dziedātāja izdeva sev mīļas dziesmas “Nesaki man neko” kaverversiju, kurai nu seko nākamā dziesma “Mainīgs vējš”.

Evija Amerikā bērniem māca mūziku, dziedāt, klavierspēli un vijoles spēli. Paralēli visam māksliniece cītīgi strādā pie Latviešu šūpuļdziesmu albuma, kura pirmizrāde gaidāma jaunajā gadā. Pirmā dziesma no albuma jau tika izdota šī gada augustā – “Nesaki man neko”. Dziesmas mūzikas autors ir Uldis Ozols, bet vārdu autore ir Nora Kalna. Dziesmas jaunās kaverversijas producents un aranžētājs ir Latvijā labi pazīstamais Lotars Lodziņš ar kuru māksliniece sadarbojās arī jaunās dziesmas radīšanā.

Dziesmas “Mainīgs vējš” komponists, teksta autors un basists ir talantīgais Ingars Viļums no latviešiem tik labi pazīstamās grupas “Prāta vētra”. Dziesmas aranžējums arī pieder Ingaram Viļumam un jau pieminētajām Lotaram Lodziņam, un viņa studijas kolēģim Jānim Kalvem. Miksējuši un masterējuši – Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no “Labo ierakstu studijas”.

Jaunajai dziesmai tapis arī video, kuras autore, filmētājā, montāžas vadītāja ir pati Evija. Video filmēts Amerikas kalnos tikai plus divos grādos. “Es domāju, ka dziesmai “Mainīgs vējš” ļoti labi piestāv kalnu gali, jo dzīvē taču vienmēr viss plūst un mainās, un kalni ir kā punkts, kur var apstāties un sekot līdzi pareizajam vējam. Es uz kalniem dodos tad, kad man viss dzīvē apgriezies kājām gaisā, kā šai periodā, kad esmu izšķīrusies no sava vīra. Kalni dziedē un ļauj apkopot domas jaunajam dzīves posmam!” tā dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu