Rojs Rodžers atklāj, cik nopelna pašmāju "jūtūberi" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju seriāla "16+" "Youtube" kanālā nule kā publicēta Roja Rodžera interneta akadēmijas otrā lekcija. Aktieri, atbildot uz interneta komentāriem, skaidro, par ko ir seriāla stāsts, bet Rojs atklāj, kāda ir Latvijas jūtūberu maizes garoziņa un kāds ir viņa konta atlikums.

Jaunākajā interneta akadēmijas sērijā Rojs Rodžers pastāsta jaunajiem aktieriem, kas jauns seriāla komentāru sadaļā, spriež par to, kur palikušas viņa uzacis, pelmeņu vlogiem, to kāpēc Māra tik maz smaida, kāpēc viņa aizgāja no mājām, kas notika starp Māru un Garo un kas tik svarīgs glabājas nozagtajā Edgara tēva datorā.

Augusts Barkovskis pats uz lekciju nav ieradies, taču viņa vieta nepalika tukša un Augusta lomā iejutās Matīss Daudziņš – slavenā aktieru pāra dēls.

Seriāls “16+” šobrīd nokļuvis savā finiša taisnē – 6. novembrī publicēta 9. sērija, bet jau 15. novembrī pie skatītājiem dosies priekšpēdējā epizode.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu