Animēts Grinčs iekaro Ziemeļameriku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Grinčs
Grinčs Foto: kadrs no filmas

Nedaudz negaidīti, bet Ziemeļamerikas kinoteātros labākais starts padevies nevis trillerim “Meitene zirnekļa tīklā” (“The Girl in the Spider’s Web”) vai "Bohēmista rapsodijai" (filmas uz ekrāniem jau otro nedēļu), bet gan jaunajai animācijas filmai par zaļo vīriņu, kurš mēģina nolaupīt Ziemassvētkus - Grinču.

"Nejaukais es", "Minioni" un "Mīluļu slepenā dzīve" autoru jaunā animācijas filma "Grinčs" (The Grinch) nedēļas griezumā iekasējusi 66 miljonus dolāru. Šoreiz Grinča lomā iejuties nevis Džims Kerijs, bet gan britu aktieris Benedikts Kamberbačs (Benedict Cumberbatch), kurš ierunājis mazā zaļā vīriņa tēlu.

Aplūko foto no filmas pirmizrādes.

Animācijas filmas reklāmas rullītis.

Biogrāfiskā filma par grupas "Queen" kolorīto līderi Frediju Merkūriju (Freddie Mercury) "Bohēmista rapsodija" (Bohemian Rhapsody) noslīdējusi uz 2. vietu.

"Bohēmista rapsodija"
"Bohēmista rapsodija" Foto: publicitātes

3. vietā ar desmit miljoniem kara šausmu filma "Overlord".

4. vietā ģimenes filma "Riekstkodis un četras valstības" (The Nutcracker and the Four Realms). Filma iekasējusi 9,5 miljonus. Filmā redzamas tādas zvaigznes kā Keira Naitlija, Helēna Mirena, Morgans Frīmens un galvenās lomas atveidotāja - 17 gadus vecā amerikāņu aktrise un modele Makenzija Foja (Mackenzie Foy).

Un tikai 5. vietā debitē Klēra Foja un “Meitene zirnekļa tīklā”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu