“Mansards” izdod Lārsa Keplera trilleri “Uguns liecinieks”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lārss Keplers (Lars Kepler) ir Zviedrijā dzīvojoša rakstnieku pāra (Alexandra Coelho Ahndoril, 1966, un Alexander Ahndoril, 1967) pseidonīms
Lārss Keplers (Lars Kepler) ir Zviedrijā dzīvojoša rakstnieku pāra (Alexandra Coelho Ahndoril, 1966, un Alexander Ahndoril, 1967) pseidonīms Foto: facebook.com/larskepler

Sērijā “Mansarda detektīvi” iznāk no zviedru valodas tulkotais Lārsa Keplera darbs “Uguns liecinieks”, informē izdevēji.

Lārss Keplers (Lars Kepler) ir Zviedrijā dzīvojoša rakstnieku pāra (Alexandra Coelho Ahndoril, 1966, un Alexander Ahndoril, 1967) pseidonīms. Kopš 2009. gada viņu grāmatas par izmeklētāju Jonu Linnu iznākušas vairāk nekā 10 miljonos eksemplāru 40 valodās, un rakstnieku pāris ir Zviedrijas mūsdienu veiksmīgākie autori. Kriminālromānu “Uguns liecinieks” no zviedru valodas tulkojis Māris Tīts. 

Flora Hansena pelna iztiku, strādājot par mediju starp dzīvajiem un mirušajiem. Tomēr, kad vairāku simtu kilometru attālajā ciematā tiek brutāli nogalināta jauna meitene, Flora sāk redzēt īstas vīzijas. Taču tās gatavs uzklausīt tikai izmeklētājs Jona Linna. Kaut arī slepkava aiz sevis atstājis neapgāžamus pierādījumus, asiņainas pēdas un āmuru, tomēr vienīgi Floras vīzijas apstiprina Jonas izvirzīto teoriju, ka slepkavība izdarīta ar akmeni. Izmeklētājs atsakās no vienkāršām atbildēm un šķetina notikumus gan tālākā, gan nesenākā pagātnē. Arī paša Jonas Linnas dzīve pirms dažiem gadiem sagriezusies kājām gaisā.

“Uguns liecinieks”
“Uguns liecinieks” Foto: Mansards

Šī ir sērijas par izmeklētāju Jonu Linnu trešā grāmata. Līdz šim latviski iznākušas “Hipnotizētājs” un “Paganīni līgums”. Ārpus sērijas iznācis arī trilleris “Rotaļlaukums”. Autoru pāris Lārss Keplers un viņu sērija par Jonu Linnu šobrīd piedzīvo zvaigžņu stundu Zviedrijā, kad sērijas septītā daļa “Lazarus” nedēļas laikā tika pārdota 150 000 eksemplāros. Tāpat tiek ziņots par panākumiem un ielaušanos visvairāk pārdoto grāmatu topos Norvēģijā, Somijā un Čehijā. 

Kriminālromānu “Uguns liecinieks” meklē pie izdevēja e-veikalā vai Alberta ielā 11, kā arī visās lielākajās grāmatnīcās Latvijā. E-grāmata nopērkama veikalā www.las.am. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu