Šomase niknumā par politiķu uzstāšanos nosauc viņus par klauniem (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašmāju dziedātāja un "Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas" vadītāja Liene Šomase sociālajā vietnē "Twitter" vērsusies pie politiķiem ar kādu vērtīgu padomu. 

Šomase, kura trešdienas, 14. novembra, vakarā vietnē "Twitter" godīgi atzina, ka politikai kādu laiku nav sekojusi līdzi, pēc redzētā LTV1 raidījumā "Tieša runa" izteikusi sašutumu par politiķu uzstāšanos. 

"Lūdzu, Pabrik un visi pārējie "klauni" un žurnālisti, lūdzu, ikdienā trenējiet elpošanas vingrinājumus!" - pie raidījumā redzētajām personām - vēršas Liene. 

Viņa dusmās turpina: "Kurš apmaksā šo teātri? Mūsu nodokļu nauda?"

"Es, cilvēks no tautas, iesaku! Ja vēlamies vienotu Latvijas politisko attīstību, lūdzu, politiķi un žurnālisti, trenējiet ikdienā elpošanas vingrinājumus. Pastāvēs vienots skatījums un cieņa jums vienam pret otru," savu sāpi noslēdz Šomase.

Atgādinām, ka šī nav pirmā reize, kad Lieni sanikno valstī notiekošais. 2016. gada nogalē, viesojoties Daugavpilī, viņa koncerta laikā uz skatuves nosauca valsti par "j****u"

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu