Ušakovas krāpnieks atgriezies pie gaidībās esošās sievas; notikušo nožēlo (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par vienu no aprunātājiem šovbiznesa skandāliem kļuvis dziedātājas un radio personības Lienes Ušakovas brīdinājums Latvijas sievietēm par kādu Ronaldu Alpi, kurš apkrāpjot daiļā dzimuma pārstāves. Izdevumam "Privātā Dzīve" bēdīgi slavenais krāpnieks atklājis, kas noticis patiesībā. 

Ušakovas bēdīgi slavenais mīlnieks vārdā Ronalds Alpe sarunā ar "Privāto Dzīvi" atklāja, ka patiešām satikās ar Lieni no marta līdz jūnijam/jūlijam. Tolaik viņš bija pašķīries no sievas Montas Alpes (Zukes), kura savulaik piedalījās TV šovā "Latvijas princese" un pēc žurnāla "FHM" Latvijas lasītāju balsojuma tika atzīta par seksīgāko sievieti pašmājās un visā pasaulē. 

Alpe pēc notikušā nu ir atgriezies pie sievas, kura ir bērniņa gaidībās. 

Attiecības ar Ušakovu viņš nožēlo, sakot, ka "bija idiots", tomēr tad, kad sapratis savu vainu, vērsies pie Lienes un attiecības vēlējies pārtraukt pats: "Liene mani uzmeklēja un ar vairākiem instrumentiem centās iegūt citus labumus. Es teicu - nē, tā nebūs! Un tad viss sākās. Ir daudzas lietas, kuras pasakot cilvēki būtu šokēti un viss pagrieztos pret pašu Lieni. Bet, tā kā viņa ir morāla nulle, es saprotu - ja to darīšu, viņa metīs man pretī vēl ar kaut ko."

Jau vēstīts, ka Ušakova sociālajos tīklos izteica brīdinājumu citām sievietēm par kādu vīrieti, kurš ļaunprātīgi izmanto daiļā dzimuma pārstāves - pārim izveidojās galvu reibinošs romāns, kura laikā pie Alpes nonāca Lienes seksa video, kā arī pases dati.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu