Renārs Zeltiņš velta aizkustinošus vārdus meitiņai dzimšanas dienā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Renārs Zeltiņš
Renārs Zeltiņš Foto: Evija Trifanova/LETA

Vien divas dienas pēc Latvijas 100. dzimšanas dienas savu pirmo gadadienu svinēja šovmeņa Renāra Zeltiņa meita Emma. Par godu šim skaistajam notikumam Zeltiņš sociālajā vietnē "Instagram" publiskojis emocionālas pārdomas par meitas audzināšanu, kas sajūsminājušas ne vienu vien Renāra sekotāju.

"Šo sirreālo gadu grūti izmērīt laika mērvienībā, bet ir skaidrs, ka augusi pacietība, ir nākusi pieticība un sakrājusies pateicība," savu apsveikumu meitai dzimšanas dienā iesāk Zeltiņš.

Viņš turpina: "Emma ir diža dzīves vērtība, kas prasa lielāko atbildību, rūpes un atbalstu. Mans uzdevums kā tētim ir būt blakus, sniegt plašu mīlestību un mācīties līdz ar meitu pārvarēt varenos dzīves izaicinājumus, kā arī piedzīvot nepiedzīvoto. Mums kopā vēl ir ļoti ļoti daudz laika..., kas paskries ātri."

Laimīgais tētis noslēdz sirsnīgo apsveikumu ar vārdiem: "Tāpēc es novērtēšu katru sekundi un katru minūti no tā, ko tas sniedz, lai beigu beigās meita izaugtu drosmīga, empātiska un galvenais - laimīga!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beidzot vai jau,grūti pateikt:),bet manas meitiņas laika kapsulā vakar tika sasniegts 12 mēnešu nogrieznis,kuru laikā mana dzīve ir pārvērtusies. Šo sirreālo gadu grūti izmērīt laika mērvienībā,bet ir skaidrs,ka augusi pacietība,ir nākusi pieticība un sakrājusies pateicība. Emma ir diža dzīves vērtība,kas prasa lielāko atbildību,rūpes un atbalstu. Mans uzdevums,kā tētim ir būt blakus,sniegt plašu mīlestību un mācīties līdz ar meitu pārvarēt varenos dzīves izaicinājumus,kā arī piedzīvot nepiedzīvoto. Mums kopā vēl ir ļoti ļoti daudz laika...,kas paskries ātri. Tāpēc es novērtēšu katru sekundi un katru minūti no tā,ko tas sniedz,lai beigu beigās meita izaugtu drosmīga,empātiska un galvenais - laimīga!♥️

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Kā zināms, Renārs gredzenus ar mīļoto sievieti Ievu Kohu mija 2016. gada vasarā.  

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu