Kristīne Virsnīte vīru satiek tikai reizi mēnesī, bērnus praktiski audzina viena (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valts Baumanis/LETA

Raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte intervijā žurnālam “Ieva” atklāja, ka viņas ģimenes dzīve nav gluži tradicionāla, jo pati ar bērniem dzīvo šajā valstī, bet vīrs – Krievijā. Pārsvarā sanāk tā, ka viņš ģimeni ierodas apciemot vien uz nedēļu reizi mēnesī, retu reizi uz divām. Pārējā laikā Virsnītei pašai jātiek galā gan ar karjeru, gan mājās veicamajiem darbiem un abu bērnu audzināšanu.

“Sākumā bija grūti pierast, ka esmu viena mājās ar bērniem, ka ar visiem sadzīves jautājumiem vienai jātiek galā. Tad sāku pamazām pie tā pierast. Un vienā brīdī sāc domāt - kam tas otrs vispār vajadzīgs? Es taču ar visu tieku galā! Bet tad atkal notiek kritiska situācija, kā tas tikko bija ar manām veselības problēmām, un tad esmu laimīga, ka tai brīdī vīrs ir Latvijā. Es nezinu, ko darītu, ja viņš nebūtu bijis blakus,” izdevumam pastāstīja Virsnīte, piebilstot, ka ģimene vasaras cenšas pavadīt kopā.

Lai arī neiet viegli, Kristīne saprotot, ka vīram ir ļoti svarīgi turpināt attīstīt savu biznesu Krievijā, taču būtu priecīgāka, ja mīļotais strādātu nevis Krievijā, bet gan, piemēram, Kalifornijā vai Austrālijā. 

Intervijā viņa pavēstīja arī to, ka pēc veģetatīvās distonijas un citām nopietnām veselības problēmām pārvērtējusi savu dzīvi un vairs nav gatava vieglprātīgi tērēt savu laiku projektiem, kur “jāskrien par brīvu”. “Ja nav budžeta, tad nav projekta!” sarunas laikā izdevumam paziņoja TV personība.

Virsnīte pārdomas par šo tēmu publiskojusi arī sociālajā tīklā “Instagram”: “Būt visur, visu paspēt, beigties nost no pārguruma, taču celties un darīt - man kādreiz šķita, ka tas ir riktīgs varoņdarbs, varēt visu un vienmēr ir varonīgi. Taču pēdējā laika pieredze ir atklājusi, ko pavisam citu, tur nav ne smakas no varoņdarba, darīt pāri saviem spēkiem - tā nerīkojas varoņi, tā rīkojas stulbeņi. Nē, es nerunāju par jums, to es par sevi. Cik daudz esmu teikusi saviem mīļajiem - pagaidiet, man vēl šis darbiņš jāpadara un tad vēl tas. Darīt darbu, kuru mēs mīlam, ir absolūti fantastiska sajūta, taču darīt to gudri, tā ir pavisam cita lieta. Nebūt stulbenim, kurš katram izpatīk un gatavs skriet pie pirmā svilpiena, jo, redz, kādam tas ir vajadzīgs, to apgūst ar laiku un skarbām mācībstundām. Mēs visi taču lieliski zinām, ka vakarā, dodoties pie miera, mūs neapskauj darbs, tās ir mūsu mīļo cilvēku rokas, kas to dara. Lai tā arī būtu turpmāk, ir svarīgi nebūt stulbenim.”

Kristīne ar ieskatu savā dzīvē "Instagram" dalās bieži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aiz kedām un džemperiem slēpjas arī šāda “es”, taču es pati izvēlos, kad man kādai būt, man nevar norādīt vietu un teikt - tagad rej, tagad padanco un paklanies. Ai, ja jūs zinātu, cik lielā sviestā biju sagājusi ar sevis meklējumiem un garīgo apzināšanos, lai dievs nogrābstās. Es neticu vēdiskajai sievietei sevī un visiem tiem gudriniekiem, kuri vēlas, lai sievietes piezemējas. Es, protams, ticu kam augstākam un apzinos, ka neesam tikai materiālas būtnes, taču mani nevar piespiest pakļauties, tādu kodu nepazīstu. Man nebija nekas jāmeklē, tik vien kā jāierauga tas, kas ir un jāsajūt, ka tas ir labs. . Skatos uz sevi šajā bildē un jūtu, ka dzīlēs kaut kas mirdz, lai gan šajā dienā bija jūtams viss mans nogurums. Un ne velti tur tā pasaules karte, jo aiz mums, mīļās, visa pasaule stāv! Mūžīgs paldies burvēm @photolienepetersone @agijavismane @kristinepapsa ✨ . Un mati, es tā mīlu šo toni, paldies manai lieliskajai @kolonnabeauty komandai! ? . . #žurnālsieva #justme #womenpower #reservedbrand #reservedlatvia #tvhost #tvpresenter #traveller #travelistolive #kolonnabeauty

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šodien kiosku plauktos nonāca žurnāls “Ieva”, uz vāka šis foto un saruna ar mani. Šī ir mana atklātākā un tiešākā, varētu teikt pat radikālākā intervija. Es vienmēr esmu piedomājusi pie tā, ko saku un kā to varētu uztvert cilvēki, kuriem nav ne jausmas, kāda esmu, ir tikai priekšstats par mani, taču pienāk dzīvē brīdis, kad saproti - tu nevari neko pazaudēt, esot patiess, absolūti neko, tikai iegūt brīvības sajūtu. Intervijā stāsts par to, kas notiek ar cilvēku, sastopoties ar bailēm, par to, ka es patiesi esmu domājusi, kam man attiecības, ja pati ar visu lieliski tieku galā, kā reiz apmaldījos, meklējot sevī vēdisko sievieti un to, ka man nav randiņu ar vīru, taču mēs esam kopā. Citāts no sarunas: “Varu ar visu sirdi un dvēseli būt iejūtīga un kādu aizstāvēt, bet, zini, es varu arī izsliet vidējo pirkstu un pateikt: hei, malā, šitā neies cauri! Bet līdz tam ir bijis jāizaug. Daudzus gadus dzīvoju ar pārliecību, ka vienmēr vajag labi uzvesties, paciest un izturēt. Bet tagad skaidri zinu, ka tā nevajag vienmēr.” Notverta mirklī pirms ceļojuma uz Ņujorku, tā īsti līdz sirds dziļumiem atklājos. . Paldies @gbicevska par to, ka sajuti mani tik īsti, šī bija saruna, kurā es neko nelaboju, nevēlējos, lai ir uzrakstīts citādāk. . Paldies @photolienepetersone par to, ka esi burve ar foto kameru, ir maģiski ļauties Tavam talantam, tāds siltums un laime notvert mirkli kopā ar Tev! Paldies @agijavismane un @kristinepapsa par to, ka pārvērtāt mani tik skaistu! Bučas @wildehandmade un Tavai @cafejahta par uzņemšanu ciemos! . . You can become a cover girl even when you’re in your late thirties, your story is what makes you valid. . . #intervija #žurnālsieva #covergirl #interview #tvhost #tvpresenter #momof2 #reserved #reservedlatvia

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu