Markus Riva konkursā “Supernova” startē jau piekto reizi; fani iesmej par viņa neatlaidību (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

​Sākot no pirmdienas, 26. novembra, Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa “Supernova” mājaslapā ikviens mūzikas entuziasts var noskatīties piektās sezonas pretendentu uzstāšanos atlases žūrijas priekšā un novērtēt konkursam pieteiktās dziesmas, kas izturējušas pirmo atlases kārtu. Jau piekto gadu starp dalībniekiem ir arī pašmāju dziedātājs Markus Riva (32) jeb īstajā vārdā Miķelis Ļaksa.

Šogad dziedātājs startēja ar dziesmu "You make me so crazy".

Protams, viņa sīvo cīņu par nokļūšanu uz lielās Eirovīzijas skatuves ievērojusi arī sabiedrība, uzņemot to ar humoru.

Jau ziņots, ka “Supernova” piektajai sezonai kopumā tika pieteiktas 83 dziesmas, no kurām 64 dziesmas atbilda konkursa nolikumam un tās vērtēja repertuāra žūrija. Šīs žūrijas sastāvā bija mūzikas ierakstu izdevniecības “Universal Music Group” pārstāvji un to Latvijas vadošo radiostaciju pārstāvji, kas ikdienā atskaņo un palīdz popularizēt Latvijā radītu mūziku. 

“Supernova” piektajā sezonā tika veiktas vairākas būtiskas izmaiņas konkursa nolikumā - izpildītāji un producenti konkursā varēja piedalīties jau no 16 gadu vecuma, tāpat tika noteikts, ka konkursam var pieteikt tikai gatavas dziesmas, nevis demo versijas.

Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa “Supernova 2019” uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties 64. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā – pasaules lielākajā tiešraides TV šovā, ko šogad vēroja 186 miljoni skatītāju Eiropā un visā pasaulē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu