Latvijā stiprākā meitene Rebeka Koha atklāj, kāds ir viņas treniņu režīms

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

​Latvijā un pasaulē pazīstamajai svarcēlājai Rebekai Kohai ir tikai 20 gadu, bet viņa jau paspējusi uzstādītu jaunus rekordus. Sarunā ar komiķi Jāni Skuteli raidījumā “Pusnakts šovs septiņos” viņa atklāja, kas nepieciešams, lai pastāvīgi uzturētu sevi tik labā fiziskā formā.

“Sākas viss ar rīta rosmi pulksten 7.45 no rīta. Mēs aizejam uz zāli, iesildāmies, pastiepjamies, iesildām muskulīšus, tad paēdam brokastis. Tad mēs dodamies atpūsties atkal. Mēs varam pagulēt. Tad pulksten 10 ir pirmais treniņš. Apmēram stundu, pusotru trenējamies. Ejam pusdienās. Tad varam ilgāk pagulēt – vismaz divas stundiņas. Un četros ir otrs treniņš. Jā, tur pa starpai var arī uzēst. [..] Mēs visu dienu trenējamies, ēdam un guļam. Un viss. Viss ir vienkārši. [..] Guļam, ēdam, tad stienis un viss,” atklāja Koha.

Kā zināms, viņa ar savām ikdienas gaitām regulāri dalās arī sociālajos tīklos, ļaujot ieskatīties savos treniņos.

Kā jau ziņots, Latvijas jaunā svarcēlāja Rebeka Koha svētdien, 4. novembrī, Turkmenistānā izcīnīja bronzas medaļu pasaules pieaugušo čempionātā.

Vien 20 gadus vecā Koha summā pacēla 227 kilogramus, labojot savu personīgo rekordu.

Pērn Koha planētas meistarsacīkstēs svara kategorijā līdz 58 kilogramiem izcīnīja bronzu un kļuva par pirmo Latvijas sievieti, kura pieaugušo pasaules čempionātā tikusi pie godalgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu