Aijai Auškāpai nav bail no krunkām: “Esmu pozitīvi noskaņota par mūsdienu medicīnas iespējām”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ilggadējā grupas “Prāta vētra” menedžere un šova “X Faktors” žūrijas locekle Aija Auškāpa (42) intervijā žurnālam “Una” pastāstīja, ka nav pārāk satraukusies par novecošanu un tās sekām.

“No krunkām man nav bail — esmu pozitīvi noskaņota par mūsdienu medicīnas iespējām. Protams, neatbalstu pārspīlējumus, ka seja pārvēršas tā, ka miesīgs brālēns vairs tevi nepazīst uz ielas. Skatos uz saviem vecākiem, kuriem ir septiņdesmit divi gadi, un saprotu, ka tas ir daudz no ciparu viedokļa, bet viņi ir jauni gan sajūtās, gan izskatā, un tas mani iedvesmo! Tētis ir padomes priekšsēdētājs savā uzņēmumā, iet uz basketbola treniņiem, ir fiziski aktīvs. Mamma nepārtraukti rosās — gan mūsu lauku īpašumā, gan dodas ceļojumos ar draudzenēm, gan auklē un pieskata mazbērnus. Iepazīstinot ar vecākiem, bieži dzirdu komplimentus šajā sakarā. Jācer, ka šo gēnu būšu mantojusi,” sarunā ar žurnālu paziņoja Auškāpa.

Tāpat viņa atklāja, ka papildus esošajiem darbiem un jau iegūtajām četrām augstākajām izglītībām (bakalaura grāds komerczinībās, maģistra grāds starptautiskajā ekonomikā un biznesā, kā arī bakalaura un maģistra grāds jurisprudencē) pašlaik apgūst koučingu, kuru latviski var dēvēt arī par spējraisi - personiskās izaugsmes treniņu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Kaļam!

A post shared by Aija Auškāpa (@aijaauskapa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eksperts visā! @guntarsgulbins ?? #xfaktorslatvija

A post shared by Aija Auškāpa (@aijaauskapa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atbalsts visā.?❌❌❌

A post shared by Aija Auškāpa (@aijaauskapa) on

Kā zināms, pirmajā “X Faktora” sezonā uzvaras laurus plūca tieši mentores Aijas audzēknis Arturs Gruzdiņš, balvā iegūstot 10 tūkstošus sava talanta attīstībai un līgumu ar «Sony Music».

Šova otrajā sezonā no četriem censoņiem Auškāpai pašlaik ir palicis tikai viens - Kattie (26) no Baltkrievijas.

Jau ziņots, ka, tuvojoties šova finālam, bukmeikeri prognozē, ka otrās sezonas uzvarētājs varētu noskaidroties sīvā cīņā starp grupu “Baritoni” un solistu Didzi Melderi.

Muzikālā televīzijas šova “X Faktors” mērķis ir atrast jaunus dziedošos talantus, kuriem ir zvaigznes potenciāls. Dalībnieki ir sadalīti trīs kategorijās: 16 līdz 24 gadi, 25 gadi un vairāk un grupas.

Lielais fināls notiks 16. decembrī, kad par galveno balvu cīnīsies trīs labākie dalībnieki un tiks noskaidrots uzvarētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu