Zeltiņa par bijušo draugu Brēmani: "Visas nesaskaņas ir aizmirstas" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pasažieri lidsabiedrības "airBaltic" tiešā lidojuma no Rīgas uz Abū Dabī atklāšanas pasākumā starptautiskajā lidostā "Rīga".
Pasažieri lidsabiedrības "airBaltic" tiešā lidojuma no Rīgas uz Abū Dabī atklāšanas pasākumā starptautiskajā lidostā "Rīga". Foto: Ieva Leiniša/LETA

Modes dizainere Kristīne Deimone šovasar sociālajā vietnē "Facebook" nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa saņēmusi nepiedienīgus piedāvājumus no aktrises Agneses Zeltiņas mīļotā vīrieša, uzņēmēja un bijušā diplomāta Rūdolfa Brēmaņa. Ir pagājis pusgads kopš šā skandāla, un Zeltiņa neuzticīgajam Brēmanim ir piedevusi. 

Izdevums "Privātā Dzīve", apmeklējot Agneses Zeltiņas rotu veikala "Soulstones" atvēršanas pasākumu, uzrunāja šarmanto sievieti, lai noskaidrotu, kādas ir viņas un Rūdolfa pašreizējās attiecības.

"Mums ir labas attiecības, viņš mani atbalsta un palīdz. Ir Ziemassvētku laiks, un visas nesaskaņas ir aizmirstas," izdevumam atklāj Zeltiņa.

Jau vēstīts, ka medijos ātri vien izplatījās Deimones šovasar uzņemtais ekrānuzņēmums ar abu saraksti, kurā redzams, ka no Brēmaņa izskan šādas frāzes: "Nolēmu pateikt ko domāju! Gribu izmīlēt tevi! Izdomājam, kas būtu nepieciešams tev no manas puses, lai tas varētu tikt apsvērts notikt.. (..) Gribu izmīlēt tevi kārtīgi!"

Toreiz Brēmanis no komentāriem atteicās, bet Zeltiņa "Privātajai Dzīvei" sacīja: "Mēs ar Brēmaņa kungu esam izšķīrušies, un nekādu komentāru no manas puses nebūs!"

Foto: Agneses Zeltiņas rotu veikala atvēršana

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu