Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau katru nedēļu, TVNET apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello friday! I’m ready! :)

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ReizZiemassvētkos #SaldāsSejas #PearlDrums #pearldrumset #drumporn

A post shared by Guntars Racs (@guntarsracs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mūzikas vienīgā jēga ir tā, ka atšķirībā no parastās dzīves VISS ir pa īsto.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????? ?????? That is how I would call myself after 2 months of traveling, eating ?and not working out. Now it’s time to get back on track ?? Atgriežoties mājās pēc 2 mēnešu ilga ceļojuma un uzkāpjot uz svariem tur pavērās ne pārāk iepriecinošs skats - +3kg. ? Ceļojuma laikā neliedzu sev neko, bet tagad nākas nožēlot. ? Tāpēc tagad sevi nedaudz jāierobežo un jāatgādina, kas ir veselīgs dzīvesveids. Priekš manis tas ir: ⠀ ➡️ Sports - joga, skriešana, treniņi ar svariem ➡️ Veselīgs uzturs: daudz dārzeņu, nedaudz augļu, maz ogļhidrātu un maz piena produktu ➡️ 8-10 glāzes ūdens dienā + svaigas sulas, īpaši zaļās ➡️ Miegs 7-8h dienā, bet ne vairāk ⠀ Ko Tev nozīmē: ?????Ī?? ??Ī?????????

A post shared by ???? ?????????? ???? (@dianakubasova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There's no greater joy for me than to give gifts, wrapping all the love I have for each person, and delivering it to them, be it as a surprise left somewhere or a gift given right in hands (with a warm hug and Thank you words). I have delivered all the presents to my lovely partners and now its time for some of the closest and most important people I have. Why I love to give gifts? Because life gives gifts to me - sometimes the ones, I have no idea what to do with them, sometimes gifts like this - a possibility to deliver gits in a car that I can fit them in together with kids, husband, shopping bags and all my love. Still discovering the car #troc but so far so good. And I am happy and thankful. from all my heart. #thankful #partnership #vwtroc #festive #mansvolkswagen

A post shared by Signe Meirane (@signemeirane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me n my beautiful mom... #happy #mylife #mymomsobeautiful

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja gribas aizbēgt no ziemas, tad LNMM jau pavasaris čivina ? bāc, cik svarīgi ir uzdāvināt sev mazliet laika vienatnē, padarot kaut ko foršu. Nē, Instagram skrollēšana neskaitās. Slēdz ārā un palasi! Aizved sevi uz muzeju, aizved sevi uz kino! Kaut vai aizej pastaigāt. Laika nav nekad, to es oi, kā saprotu. Bet tā enerģija pēc tam nāk atpkaļ dubultā!!!

A post shared by M A R T A (@martagrigale) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? photo: @miksmazurs

A post shared by Evija Vēbere (@evijavebere) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu