Prezentēts "Saule brauca debesīs" mūzikas albums un DVD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemas saulgriežu priekšvakarā, 17. decembrī, Latvijas 1. rokkafejnīcā, Reiterna namā, notika Rozes Stiebras jaunākās animācijas filmas “Saule brauca debesīs” mūzikas albuma prezentācija. Līksmā mūzika, kas priecēs kā lielus, tā mazus klausītājus, kļuvusi par pirmo latviešu pilnmetrāžas animācijas filmas skaņu celiņu, kas izdots albumā. Aplūko foto no prezentācijas! 

“Saule brauca debesīs” dziesmas radījis komponists Juris Kaukulis kopā ar jaunfolka grupu “Jauno Jāņu orķestris”, reizē ar albumu iznācis arī filmas DVD izdevums sērijā „Latvijas filma”. 

Roze Stiebra un Juris Kaukulis
Roze Stiebra un Juris Kaukulis Foto: Karīna Miezāja

Jaunā albuma prezentācijā, kas  pulcēja desmitiem sveicēju un filmas mīļotāju, komponists Juris Kaukulis un „Jauno Jāņu orķestris” mūziķi Ieva Strode, Artis Orubs un Valērijs Cīrulis sniedza nelielu koncertu, piedāvājot dzīvajā izpildījumā noklausīties vairākas dziesmas no jaunā albuma, kā arī iespēju pirmajiem iepazīties ar dziesmas „Saulīte un Mēnestiņš” videoklipu.

Noskaties video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu