Megana Mārkla apmeklē aprūpes namu, tērpusies četrus tūkstošus vērtā tērpā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

​Prinča Harija sieva, Saseksas hercogiene un bijusī aktrise Megana Mārkla (37) decembra vidū Anglijas pilsētā Tvikenhemā bija devusies vizītē uz aprūpes namu izklaides industrijas darbiniekiem, tērpusies komplektā, kura aptuvenā cena ir četri tūkstoši dolāru.

Šim gadalaikam ērtās un piemērotās džemperkleitas vietā viņa bija izvēlējusies pavasarīgu kleitiņu no “Brock Collection”, kuras cena ir apmēram 1480 dolāru, tai pieskaņojot 750 dolāru vērtas pelēki rozā augstpapēžu kurpes no “Aquazzura”. Hercogienes aksesuāri bija 259 dolārus dārgā “Wilbur & Gussie” klača somiņa un “Birks Pétale” zelta un dimantu auskari, kuri maksā 1114 dolārus. Savukārt viņas elegantā pelēkā “Soia & Kyo” mēteļa cena – 550 dolāru.

Kā zināms, šā gada pavasarī Megana un Harijs iestūrēja laulības ostā, bet jau nākamā gada pavasarī nāks pasaulē viņu pirmdzimtais.

Foto: Reuters/ScanPix
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu