Ziemassvētku noskaņās noslēgsies seriāla "Divi vienā" pirmā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemassvētku noskaņās sezonas noslēdzošās sērijas aizvada Latvijas Televīzijas seriāls “Divi vienā”. Jau ceturtdien, 20. decembrī, plkst. 20.00 LTV1 skatītāji varēs noskaidrot, kā atrisināsies Anetes, Ulda, Laura un citu seriāla varoņu attiecību peripetijas.

Pieredzējušās seriālu veidotāju komandas jaunākais veikums aizvadījis sezonu LTV1 ēterā, un paši veidotāji atzīst – šķiet, ka viss tikai nupat sācies, bet nu jau klāt arī sezonas pēdējā epizode. Piedzīvoti visi gadalaiki un plaša emociju gamma. Seriālā pēdējo nedēļu laikā atklājušies daudzi pagātnes noslēpumi, kas krasi mainījuši varoņu dzīves, un jau šī vakara sērijā būs iespēja noskaidrot, kā beigsies pirmās sezonas stāsts.

Ziemassvētku vakarā abas ģimenes gatavojas svinībām, un Anetes (Līga Zeļģe) lēmums viņas ģimeni pārsteigs nesagatavotu. Dāvida (Pauls Iklāvs) un Samantas (Sandija Dovgāne) attiecības noskaidrosies un abi mēģinās vest pie prāta Dāvida mammu. Ieradīsies arī Uldis (Ainārs Ančevskis), taču viņš nav gaidīts, savukārt Oskars (Mārtiņš Egliens) iejutīsies Ziemassvētku vecīša lomā.

Foto: "Divi vienā" pirmās sezonas noslēguma sērijas aizkulises

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu