Madara Kiviča atklāj, kā meitas uztver tēta aiziešanu no ģimenes (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/andriskivics

Mūziķis un bijušais raidījuma "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka šķiras pēc astoņus gadus ilgām attiecībām ar Madaru Kiviču, turklāt ir sācis jaunas attiecības un kopdzīvi ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Kiviča sieva Madara, ar kuru laulība vēl nav oficiāli šķirta, izdevumam "Vakara Ziņas" pastāstīja, ka šobrīd velta visu savu uzmanību meitām.

Madara izdevumam nenoliedza, ka pēc tējas dzeršanas ar Lieni Skulmi Kivičs ir mainījies, taču uzskata, ka situācija nebūtu tik dramatiska, ja sākumā viņš būtu šķīris laulību, nevis visur paziņojis, ka "beidzot ir sastapis savu īsto sievieti", jo Madaru biedējusi ne vien finansiālā puse, bet arī emocionālā - abiem ar meitām vienmēr ir bijušas ļoti tuvas attiecības un daudz laika pavadīts ģimeniskās sarunās.

Tāpat divu meitu, Keitas un Kimas, mamma atzīst: lai gan Andris pie atvasēm brauc retāk, viņš ar meitām ir izrunājis notiekošo situāciju.

"Ar Andri bijām vienojušies, ka viņam pašam tas ir jāizstāsta. Es jau saprotu, ka viņš bija ļoti aizņemts un nevarēja to tik ātri pateikt, kā es vēlējos. Tagad, kad viss ir pateikts, varam dzīvot tālāk un sarunāties ar meitenēm par to, kā dzīvosim. Līdz ar to viņas vairs tik daudz nepārdzīvo. Kad pušķojām eglīti, meitenes teica, ka tētis ir solījis pa brīvdienām atbraukt, bet neatbrauca. [..] Es meitenēm stāstu, lai nedusmojas ne uz tēti, ne mani. Lai viņas zina, ka abi vecāki viņas mīl. Protams, es jau saprotu, ka Andrim vispirms ir jātiek galā ar savu dzīvi un tāpēc viņš atbrauc pie meitām retāk. Ceru, ka ar laiku varēsim vienoties un tikšanās būs biežākas, jo bērniem vajadzīgi abi vecāki," atzīst Madara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja nu ir haizivis, jāpaņem opā?

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fāzers un māzers?#husbandandwife #team #adidas

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Madara kategoriski noraida iespēju, ka viņas meitas varētu dzīvot pie tēta un viņa jaunās draudzenes. "Lai ģimene audzinātu sešus bērnus, ir vajadzīgs ļoti liels dzīvoklis vai māja, un, lai to realizētu, ir vajadzīga ļoti liela nauda. Un šādas naudas diemžēl nebūs ne Andrim, ne arī otrai pusītei. Cilvēkiem tomēr ir reāli jāskatās uz situāciju. Meitas netiks dalītas!"

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu