Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kā jau katru nedēļu, TVNET apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by elitapatmalniece (@elitapatmalniece) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noķēru sauli savās acīs! Tāds retums mūsu platuma grādos ? Un drīz jau iestāsies nakts sajūta... Pazudīs gaisma... Būs tik krēslains, ka varēšu uzlikt nakts serumu jau vakarā ??? Mans šī gada atklājums Hyaloron Filler Serum no @eucerin_international Tas satur augļskābes un saules stari tam nav ieteicami. Jāatzīst, ka man patīk skābju ietekme uz manu sejas ādu- tā kļūst gludāka un veselīgāka! Un šis serums, kas nopērkams aptiekās par nu ļoti patīkamu cenu, savu darbu izdara uz 100%! Parūpēties par savu ir svarīgi ? Sevišķi ziemā, kad āda ir pakļauta vējam, salam un nepārtrauktam sausumam ... ? ???????? #saule #picoftheday #serums #eucerin #medicalSkinCare #hyaluronFiller #skincare #nightPeelingFiller #LoveYourself #loveyourSkin #beautywithoutlimits #youngerLook #winter #Pink

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ziemassvētku sajūtu meklējot!❄️?#ziemassvētkutirdziņš #egle #karstvīns

A post shared by Zane (@zanevalicka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

forgot about Christmas tree ?

A post shared by Agnese Kleina (@agnesiga) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es apbrīnoju cilvēkus, kas šajā svētku laikā vēl atrod papildus resursus un iespējas, lai vēl bez rūpēm par savu ģimeni, tuvākajiem un pirmssvētku darba dunas, atbalstītu citus, nepaliek vienaldzīgi pret tiem, kam ļoti nepieciešama mūsu iesaiste. Vakar esot #eņģeļipārlatviju zvanu centrā mana sirds bija mīlestības, pateicības un apbrīnas pielieta, cik daudz mūsu valstī ir cilvēki, kas nav vienaldzīgi, ar gaišiem nodomiem un vēlmi palīdzēt. Tiešām bija sajūta, ka esam sadevušies visi kopā rokās, lai palīdzētu. Un tas nav nekas pašsaprotams, tas ir ļoti daudz! Cik laba sajūta, ka mēs kopā varam izdarīt lielas un svarīgas lietas. Iepriekšējo gadu pieredze to pierāda! Jo varbūt šķiet: “Ko tad tāds viens mans zvans tur dos?” Paskatieties bsf.lv, cik daudz pozitīvi stāsti par iepriekšējiem gadiem tur ir aprakstīti. Bez šīs akcijas notiek vēl daudzas citas un man ir liels prieks redzēt, cik ļoti cilvēki iesaistās. Un cik tiešām ir jēdzīgi mērķi lielākai daļai no tām. Es absolūti neesmu par bezmērķīgu, nepārdomātu labdarību, par tādu, kur padara atkarīgu no devēja. Manuprāt, ir svarīgi iedot “makšķeri un/vai iemācīt makšķerēt”, nevis visu laiku tikai dot jau izmakšķerētas “zivis”. Un lai kāda būtu attieksme pret Ziemassvētku dāvanu tradīciju, skaidrs ir viens, ka mēs kopā uzdāvinājām to, kas ir patiesi svarīgs! “Makšķeres un makšķerētprasmes”! Paldies visiem un ikkatram, kas mūs ir sadzirdējuši ❤️?? Un lai sirdssilti svētki jūsu mājās! ?

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наш общий креативный джем, с @allaobolevica Аллой Оболевич получился очень вкусным, полезным и ароматным (подробности в моем фейсбуке zannadubskastyle)! ? Так что дорогие мои, покупайте нашу вкусную книжку на сайте http://www.abonesana.lv/product/ridzinieces-noslepumi/?fbclid=IwAR2PnMUM_BHfc2hpyQe7-pQuVWI1RkX9N9ng-8KaXL-c0JK4bnZwRCeeeCk вводите тайный код ab357, по которому вы получите специальную цену - 19,98 евро, и подарочный бонус от меня - я подпишу вам ваш экземпляр книги! ?? #тайнырижанки #дубска #жаннадубска #имиджсовременный #стиль #книга #рига #латвия #ridzenecesnoslepumi #dubska #zannadubska #gramata #davana #svetki #подарок #книгавподарок #подарочнаякнига #женщинастиль #путеводитель #путеводительпостилю

A post shared by Zanna Dubska/Жанна Дубска (@zannadubska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#festive ?‍♀️ dress by @lerevebyxeniav style by @elgahomitska photo by @sergeleephoto

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mēs ļoti, ļoti gaidām Tavu zvanu!!! 90006486

A post shared by Aija Vitolina (@aijavitolina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artis Volfs (@artisvolfs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know what they say, once you go black you never come back. Foto: @janisozolslv

A post shared by HAIJIMA MUSIC Official (@alise_haijima) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mežā šodien pasaku sajūtas. . . . #Yoko #minpin #uhunahh

A post shared by Artis Dvarionas (@artisdvarionas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ёлочка гори ??✨

A post shared by HATANZEYSKY (@hatanzeysky) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?☃️???✨❄️

A post shared by NIKOLAJS PUZIKOVS (@nikolajspuzikovs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vienas, vienas, vienas nakts..festivāāāls ? #hohoho

A post shared by Lauris Bush (@laurisbush) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bby girls #sisters ??❄️? @hedvigsandin @linneaeleonorakarlsson

A post shared by Katrine Lukins (@katrinelukins) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu