"Ērkšķu" pārītis Inese un Monika atklāj, kādas ir viņu attiecības pēc šova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

STV Pirmā! skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz.." otrās sezonas dalībnieces Monika un Inese šova laikā satuvinājās - abu sieviešu starpā uzplaiksnīja jūtas. Kādas ir viņu attiecības pēc šova un vai abām būs lemts būt kopā?

Vājredzīgā Inese īpašajā "Caur ērkšķiem uz.." epizodē, kas nonāca pie STV Pirmā! skatītājiem 27. decembrī, atklāja, ka nav pārliecināta, vai abām var būt kopīga nākotne: "Es nevaru teikt, ka tajā brīdī mans viedoklis un skatījums bija krasi atšķirīgs no šī brīža. Šobrīd es redzu Moniku citādākām acīm. Es redzu kāpumus, redzu krīzes, es redzu viņas reālo dzīvi. Un tad es sāku domāt, vai es varu uzticēties tādā līmenī, kā es gribētu tās attiecības?"

Monika atzīst, ka abu mīlināšanās šova telpās bijis vien mirkļa vājums: "Šova laikā tas bija mirkļa vājums. (..) Es meklēju cilvēku, kurš atbalstīs mani un manus bērnus. Es Inesē kaut ko tādu atradu, bet es jūtu, ka negribu ļaut kāpt sev uz galvas un skriet pakaļ kā mazam bērnam. Man tas nav vajadzīgs."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu